1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-01-2014 02:49

Κλαρούδας: «Δεν θα σήκωνα ποτέ το χέρι μου για να χτυπήσω»

Διαψεύδει ο Γιώργος Κλαρούδας το περιστατικό με τον έφορο της ΑΕΚ, Ζαχαρία Καμαρίκο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον χαστούκισε και μάλιστα μπροστά στην αστυνομία. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ σε δηλώσεις του στο aekarena.gr αναφέρει ότι το επεισόδιο περιορίστηκε μόνο στη φραστική διαμάχη.
«Έχω μείνει έκπληκτος με όλα αυτά που γίνονται. Δεν μπορώ να καταλάβω με τι ανθρώπους έχω να κάνω. Εγώ πήγα να δω την ομάδα στη Κυψέλη και το μόνο που είπα στον κ. Καμαρίκο ειναι "καταστρέψατε την ομάδα σε χρόνο μηδέν". Και ο ίδιος άρχισε να με βρίζει κατευθυνόμενος προς το μέρος μου. Έκανα μια κίνηση για να του πω να κλείσει το στόμα και άρχισε να φωνάζει οτι ελάτε συλλάβετε τον με χαστούκισε. Εγώ δεν θα σήκωνα ποτέ το χέρι μου για να χτυπήσω και πόσο έναν μεγάλο άνθρωπο. Επίσης δεν θα έβριζα ποτέ την ΑΕΚ. Τι μου έχει κάνει η ΑΕΚ; Το αντίθετο μου έδωσε ψωμί. Την βοήθησα και με βοήθησε. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται όλα αυτά. Εκείνη την ώρα ήταν μπροστά μια κλούβα της αστυνομίας. Δεν θα ήμουν τόσο χαζός να πάω να τον χτυπήσω μπροστά τους. Οι άνθρωποι είδαν το περιστατικό και μου είπαν, πήγαινε άστον», τόνισε

1 σχόλιο

  • Comment Link insider Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 22:27 posted by insider

    Για τα λεφτά γίνονται όλα, Γιώργο! Για τα λεφτά!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.