1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2014 20:51

Οι διάλογοι ΑΕΚ - Ολυμπιακού - ΕΟΠΕ στο ΑΣΕΑΔ

Την κατακύρωση του αγώνα με 3-1 υπερ του Ολυμπιακού ζήτησαν το απόγευμα από το ΑΣΕΑΔ, οι δικηγόροι του  Υδραίος και Ηλιάδης, ενώ η ΕΟΠΕ μέσω του δικηγόρου Τζιορτζίδη και η ΑΕΚ με τους Αλεξίου, Κατσαδήμα ζήτησαν να ξαναρχίσει το ματς από το 0-0.

Η ακροαματική διαδικασία στο ΑΣΕΑΔ δεν περιλάμβανε εκπλήξεις πλην μιας απορίας του προέδρου Χατζηβασιλείου, προς την ΕΟΠΕ για την απόφαση της ΚΕΔ "Αν στο ποδόσφαιρο παραδεχόταν ένας διαιτητής ότι κακώς σφύριξε ένα πέναλτι, θα έπρεπε να ξαναγίνονται τα ματς;"

Ο Ολυμπιακός ζήτησε σε περίπτωση που αποφασισθεί επανάληψη του αγώνα, να ξαναρχίσει το ματς από το 2-1 και 13-8 ή από το 2-1 σετ. Ζήτησε μάλιστα από τον εκπρόσωπο της ΕΟΠΕ να δείξουν στο ΑΣΕΑΔ ποιός κανονισμός γράφει ότι ξαναγίνεται ένα ματς από το 0-0, όταν διαπιστωθεί παράβαση κανονισμών. Πρόσθεσαν τέλος ότι το λάθος του διαιτητή είναι μέρος του αγώνα.

Η ΑΕΚ υποστήριξε ότι οι διαιτητές δεν επέτρεψαν στον προπονητή του "δικεφάλου" να κάνει την αλλαγή Τοτσίδου-Κρουκ, ζημίωσαν την ομάδα και αφαίρεσαν τρεις πόντους, κάτι που συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι οι διαιτητές παραδέχτηκαν το λάθος τους και το ματς πρέπει να ξαναορισθεί.

Η ΕΟΠΕ μέσω του Βαγγέλη Τζωρτζίδη ξεκαθάρισε πως δεν είναι ούτε με το μέρος της ΑΕΚ ούτε με του Ολυμπιακού και τόνισε ότι με τη παρουσία της θέλει να τονίσει απλά ότι η ΚΕΔ ακολούθησε την ενδεδειγμένη διαδικασία στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη λήψη όποιας απόφασης πήρε και πως δεν κρίνει το περιεχόμενο της απόφασης αν είναι σωστό ή λάθος διότι η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη αρχή.

 Οι δύο πλευρές θα καταθέσουν ως την Πέμπτη υπομνήματα και η απόφαση θα παρθεί σε ένα μήνα.

2 σχόλια

  • Comment Link    bysexual Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 09:07 posted by bysexual

    Αυτη η ΚΕΔ αγαπητε by men δεν εχεις καταλαβει οτι τοσο καιρο δεντους εχει τιμωρησει ακομα τους διαιτητεσ?Και οχι μονο αλλα ακουγεται οτι θα τους χαιδεψει μονο γιατι ο προεδρος τησ εχει υποκηψει σε εκβιασμους και πιεσεις του αθηναικου λομπι (με το αζημιωτο)να τους σωσει να συνεχισουν εστω και του χρονου εκει που τους τοποθετησαν οι φιλοι τους.Οι υπολοιποι ΚΕΔ ειναι μαργιονετες δε μετρανε οτι και γνωμη ναχουνε.Κυριακη κοντη γιορτη.Θα το δουμε.Καποια στιγμη θα ακουσουμε τη σιωπηρη χαδιαρικη δηθεν τιμωρια-ψυγειο της ΚΕΔ.

  • Comment Link men Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 18:13 posted by men

    Σπιτι τους και οι διαιτητες και η ανυπαρκτη Κεδ,ολες οι πλευρες εχουνε το δικιο τους και καλο ειναι να τελειωνουμε μ'αυτον τον αγωνα παρωδια!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.