1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-12-2013 15:16

Τα κορίτσια του Ηρακλή ανέλαβαν δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ομάδα βόλεϊ κορασίδων (και νεανίδων) του Ηρακλή που επισκέφθηκε σήμερα τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης.

 

Συγκεκριμένα από το πρωί βρέθηκαν στα γραφεία της υπηρεσίας οι αθλήτριες (Κωνσταντίνα Μπουτσιούκη, Άννα Δάρδα, Μιχαέλα Κράβαρικ, Αναστασία Αξάρη, Αμαρυλλίς Ηλιάδη- Μάνου, Αργυρώ Φωτοπούλου, Δήμητρα Φωτοπούλου, Αναστασία Ζαχαρικού, Μαρία Χαραλάμπους, Αναστασία Γιαρμά, Αλίκη Βεζυργιανίδου, Μαριάννα Λατσίνογλου, Σιμόνα Κομνήνο) και η προπονήτρια και παίκτρια του Ηρακλή, Εύη Κυριακίδου.


Παρέδωσαν τα τρόφιμα και τα ρούχα που είχαν συγκεντρώσει και συναντήθηκαν με την αντιδήμαρχο (Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης) Καλυψώ Γούλα και της δώρισαν το σήμα του συλλόγου με τις υπογραφές των αθλητριών και το νέο ημερολόγιο των ακαδημιών βόλεϊ.

Η Εύη Κυριακίδου που έχει αναλάβει την ομάδα, εδώ και ένα χρόνο, εργάζεται στο Δήμο ως υπεύθυνη για το επίδομα παιδιών με νοητική υστέρηση και ευαισθητοποίησε την ομάδα στο να προσφέρει ότι μπορεί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Τα είδη που συγκεντρώνονται και διατίθενται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο δίνουν ανάσα σε αρκετές άπορες οικογένειες.

Διαβάστηκε 3690 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ανωνυμος Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 14:16 posted by ανωνυμος

    ποστ που θα κραζει ακομα και αυτη την κινηση απο τον γνωστο σχολιαστη σε 3...2...1...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.