1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2013 22:10

H FIVB δεν κάνει εκπτώσεις για τον Ντεσπέιν!

Η Παγκόσμια ομοσπονδία πετοσφαίρισης (FIVB) απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Άρη για να πληρώσει το μισό παράβολο για την έκδοση δελτίου στον Ρολάντο Ντεσπέιν με το ατιολογικό ότι έχει περάσει η μισή αγωνιστική περίοδος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμο στέλεχος της FIVB επικοινώνησε με εκπρόσωπο της ΕΟΠΕ και μάλιστα ενημερώθηκε και η διοίκηση του Άρη.

Σύμφωνα με την FIVB το αίτημα του Άρη δεν είναι παράλογο αλλά δε μπορεί να γίνει δεκτό αφού δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη και επι πλέον αυτό που κοιτάει η FIVB δεν είναι το πόσες αγωνιστικές έχουν περάσει από το πρωτάθλημα αλλά πόσος χρόνος έχει περάσει από την έναρξη του πρωταθλήματος σε σχέση με τη συνολική διάρκεια του!

Από το ενακτήριο σερβίς έχει περάσει διάστημα δύο μηνών και μίας εβδομάδας ενώ μέχρι το τέλος απομένουν τέσσερις γεμάτοι μήνες!

Με λίγα λόγια ο Άρης για να χρησιμοποιήσει τον Ντεσπέιν θα πρέπει να πληρώσει 15.000 Ελβετικά φράγκα ή 12.000 Ευρώ για να αγωνιστεί ο αθλητής που είναι σε ειδικό καθεστώς «προστασίας» των νεαρών ταλαντούχων αθλητών από την Κούβα και άλλες χώρες με ιδιαιτερότητες.

Με δεδομένα τα οικονομικά  προβλήματα που υπάρχουν στον Άρη η εύρεση των 15.000 ελβετικών φράγκων είναι μία δύσκολη υπόθεση και μάλιστα όταν αρκετοί αθλητές έχουν να λαμβάνουν από τον σύλλογο. Η διοίκηση του Θωμά Γιώτα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και κυρίως να βρει τα χρήματα για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις για το τμήμα αλλά και για το παράβολο του Ντεσπέιν που σίγουρα με την παρουσία του θα κάνει και τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.