1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2013 22:58

Έφτασε στην πηγή και αποκλείστηκε στον πόντο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ νικώντας με 3-1 πηγαίνοντας το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, με την ολλανδική Σλίντρεχτ να παίρνει την πρόκριση. Η Ένωση πλήρωσε την άσχημη εμφάνιση της στην Ολλανδία και την ήττα της με 3-0. Τώρα η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι καθώς έφτασε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενη με 8-1. Στην συνέχεια η Σλίντρεχτ αφυπνίστηκε και στην επίθεση με τις Λατινγκά και Φαν Μπέρκελ κατά κύριο λόγο μείωσαν σε 16-15. Η Σλίντρεχτ βρέθηκε να προηγείται με 20-22 αλλά με την Παπαφωτίου και την Καβαθά πήρε το σετ με 25-23.

Στο δεύτερο σετ η Ένωση δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο και με σωστές επιθέσεις και καλό σερβίς έκανε το 2-0 με 25-21. Στο τρίτο η Σλίντρεχτ πίεσε στο μπλοκ την ομάδα της ΑΕΚ και κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Στο τέταρτο η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου βρέθηκε να χάνει στην μεγάλυτερη διάρκεια του σετ (4-8, 11-14) αλλά κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-15. Με επιθέση από την Γιακουμή και μπλοκ από την Ιβάνοβα η ΑΕΚ έκανε το 27-25 και έκανε το 3-1 οδηγώντας το παιχνίδι στο χρυσό σετ.

Στο χρυσό σετ η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου βρέθηκε να χάνει με 9-13, αλλά 2 άσσοι της Παπαφωτίου και δύο επιθέσεις της Ιβάνοβα έφεραν το σετ στα ίσια, για να το κατακτήσει στην συνέχεια η Σλίντρεχτ και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Τα σετ: 3-1 (25-23, 25-21, 23-25, 27-25)

Χρυσό σετ: 14-16

AEK(Οικονόμου): Ρόγκα, Φερνάντες, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Γιόσοβιτς, Παπαφωτίου, Καββαθά, Τοτσίδου.

ΣΛΙΝΤΕΡΧΤ(Κρίνσεν): Κνιπ, Μόλεντισκ, Χουγιέχε, Λαντίνγκα, Ντιεμκουντρέ, Θίχσεν, Ντε Χαρντ, Ντομσελάρ, Κοστερ, Γκόμανς, Βαν Μπέρκελ, Βόσεν.

11 σχόλια

  • Comment Link alkis Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 18:02 posted by alkis

    @pao29 καλά μπήκες σε σάιτ του βόλεϊ για να μας πει ότι παίζουμε στην γ εθνική? πόσο κόμπλεξ την αεκ έχεις? άμα θες μιλά για βόλλεϊ τα αλλά γράφτα σε αλλά σάιτ
    ΥΓ1 δυστυχώς για εσάς που λέτε ότι μάθαμε τώρα το άθλημα ήμαστε οι μόνοι οπαδοί που εδώ και χρόνια στηρίζουμε τόσο τα τμήματα και πάντα έχουν κόσμο τα γήπεδα που παίζει η αεκ ενώ εσείς μόνο σε ντέρμπι και αν

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 08:11 posted by pao29

    ΑΕΚαρας εχετε γινει οι fapaman του βολλευ,και στη ριζουπολη θα σας παρουμε και στα πλευ οφ,η ομαδα σου ειναι πολυ καλη για τριτη τεταρτη θεση.Γεννημενοι λουζερ εισαστε με ομαδα στη Γ εθνικη και ενα τυχαιο και τελευταιο πρωταθλημα που πηρατε προπερσυ,Τελος για σας οι κουπες,απο εδω και περα μαντηλακια για το κλαμα

  • Comment Link ΑΕΚαρας Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 23:10 posted by ΑΕΚαρας

    """"pao29
    επειδη βγαλατε γλωσιτσα θα φατε καλα στον επαναληπτικο στη ριζουπολη..η πρασινη θυελλα παιρνει φετος τουλαχιστον μια κουπα""""
    ΘΥΕΛΛΑ;Kαλαματα εισαι ρε και λεω για τι γραφεις!
    Τελωσπαντων στον επαναληπτικο(δευτερος γυρος-οχι με πιτα-λεγεται)της Ριζουπολης φορα και την εμφανιση σου θυελλα για να ξερουμε και κατα που φυσαει.ΘΥΕΛΛΑ.
    Ρε τι τραβαμε χαχαχα

  • Comment Link Volfaek Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 20:04 posted by Volfaek

    Granx prix εννοουσα. Λαθος.

  • Comment Link volfaek Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 16:08 posted by volfaek

    Και κάτι ακόμα επειδή πέρσι ελέχθησαν πολλά: ήταν εξαιρετικό το πάθος της αθηνάς και νομίζω ότι τα δίνει όλα για τη νίκη. Κι έβγαλε μερικές εκπληκτικές άμυνες.
    Και τέλος διάβασα πολλά ειδικά στα sites της αεκ για "κάποια ολλανδική ομάδα". Αδικία. Καθόλου κάποια και τυχαία. 5 διεθνείς, 12 στο world league, παγκόσμια πριν 5 χρόνια, μόνο "κάποια" δεν ήταν. Και η ακραία (το 11 νομίζω) και η κεντρική και βέβαια η μόλεντικ μου φανήκανε εξαιρετικές αθλήτριες ... πολύ θα τις θέλαμε στην αεκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.