1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2013 23:48

ΤΑΠ ΠΑΟΚ:«Εξαίρεση των διαιτητών Θεμελή και Βασιλειάδη από τα παιχνίδια της ομάδας μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΑΑ ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόμενη για τις διαιτησία των Θεμελή, Βασιλειάδη στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

Δυστυχώς, σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι του πρωταθλήματος της Volleyleague  παρατηρούμε ότι οι διαιτητές σφυρίζουν με τέτοια διάθεση ώστε να αποδείξουν ότι οι ισχυρότερες βαθμολογικά ομάδες πρέπει πάση θυσία να κερδίζουν τα παιχνίδια.

 
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ήττα, αλλά και η κακή μέρα είναι στο πρόγραμμα και μέρος του παιχνιδιού.  Αναλαμβάνουμε λοιπόν τις  ευθύνες που μας αναλογούν για τις ήττες της ομάδας μας , αλλά θέλουμε να χάνουμε δίκαια , και όχι , επειδή,  κάποιοι διαιτητές θέλουν να ενισχύσουν τους καλύτερους ή στην τελική δεν έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν δύσκολα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Και επιτέλους οι διαιτητές στις φάσεις που είναι στην κρίση τους θα πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να κρίνουν δίκαια. Πως γίνεται πάντα  τα σφυρίγματα να είναι εις βάρος μας.

 
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τη Λαμία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ο διαιτητής που πριν από λίγες ημέρες άλλο σωματείο της Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει την εξαίρεση του. Θέλοντας λοιπόν να αποδείξει ότι αδίκως κατηγορήθηκε ήρθε στον ΠΑΟΚ με αποστολή να αποδείξει το αντίθετο, και τα κατάφερε αδικώντας την ομάδα μας.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε καμία δημόσια διαμαρτυρία έχοντας εμπιστοσύνη στη ΚΕΔ.

 
Δυστυχώς, στον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου έγιναν πολλά και καθοριστικά λάθη, ειδικά στα κρίσιμα σημεία του  2ο σετ,    τα οποία μπορεί και να έκριναν και την έκβαση του αγώνα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γινόταν εάν η ομάδα μας ισοφάριζε στα σετ . Δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ χάρη στα σφυρίγματα των δύο διεθνών ρέφερι. Ο Φοίνικας Σύρου είναι μια πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και δεν χρειάζεται τη βοήθεια ή την ενίσχυση κανενός διαιτητή. Κανείς όμως δεν μπορεί να παίζει με το όνομα και την ιστορία του ΠΑΟΚ. Θέλουμε δίκαιες διαιτησίες, πόσο μάλλον όταν παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Αν είναι να χάσουμε , να χάσουμε μόνοι μας.

 

Οι «συμπτώσεις», λοιπόν, είναι πολλές. Και δεν έχουμε άλλο τρόπο άμυνας πέρα από τη δημοσιοποίηση της απογοήτευσης - αλλά και αγανάκτησης - μας. Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ δηλώνει ότι δεν θα μείνει άλλο με σταυρωμένα χέρια θα προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του , ζητώντας από σήμερα κιόλας την εξαίρεση των διαιτητών  Θεμελή Μιχάλη και Βασιλειάδη Βασίλη από τα παιχνίδια μας της ομάδας μας.

1 σχόλιο

  • Comment Link Rdf Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 23:43 posted by Rdf

    Ελεος....Αλλαξαμε 3 προπονητες..Περασαμε στους 8,γιατι ειμαστε τυχεροι στην κληρωση,διαφορετικα η ομαδα που φτιαξαμε ειναι για 5-6 θεση.Τι μας φταινε οι διαιτητες...Οσο για την Συρο ηταν πολυ ποιο σοβαροι και ποιο καλη απο εμας και μας κερδισε δικαια και μπραβο τους.Παλι οι διαιτητες ...φταινε..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.