1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2013 16:25

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαιμάχων και 2014 Volleyball Masters Cup στο Λουτράκι

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαιμάχων Πετοσφαίρισης Αττικής διοργανώνουν στο Λουτράκι στις 12-15 Ιουνίου 2014 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων και το διεθνές Open τουρνουά 2014 Volleyball Masters Cup.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων θα διεξαχθεί παράλληλα με το διεθνές Open τουρνουά 2014 Volleyball Masters Cup. Μετά από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παλαιμάχων από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τη CEV το 2007 και το 2009 στο Λουτράκι αλλά και τη μακρόχρονη συνεργασία του Συλλόγου Παλαιμάχων με το SPORTCAMP και τη συνδιοργάνωση Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, τα αστέρια του ανδρικού και του γυναικείου βόλεϊ επιστρέφουν στην πόλη του Λουτρακίου.

Οι έλληνες Παλαίμαχοι αθλητές και αθλήτριες αλλά και αθλητές απ’ όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου (http://www.mythicalpeloponnese.gr/), του Δήμου Λουτρακίου, του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (http://www.visitloutraki.com/gr) και του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρακίου.

Φορέας υλοποίησης της διοργάνωσης είναι το SPORTCAMP (http://sportcamp.gr/), συνεργάτης και χορηγός της ΕΟΠΕ τα τελευταία χρόνια.
Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης υποστηρίζει μια μεγάλη αυτοχρηματοδοτούμενη διοργάνωση χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του προϋπολογισμού της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website της διοργάνωσης (http://volleyballmasters.com/) αλλά και το newsletter με λεπτομέρειες για το προφίλ του τουρνουά (http://campaign-archives.welcome-sportcamp.gr/2014-loutraki-volleyball-masters-cup).

Πηγή: volleyball.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link nina Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 09:06 posted by nina

    ξέρει κανείς το πρόγραμμα των αγώνων;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.