1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2013 23:14

Σταύρος Κατσανεβάκης: «Με αυτό το "ύφος" αγωνίζομαι 23 χρόνια...»

Παρελθόν από την ομάδα της Κύζικου Νέας Περάμου αποτελεί ο Σταύρος Κατσανεβάκης και δεν θα είναι ούτε στο αυριανό ντέρμπι με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου.





Ο έμπειρος κεντρικός εξέδωσε γραπτή δήλωση εκφράζοντας το παράπονο του και την πικρία του προς το πρόσωπο του Τάσου Κουμπλή αλλά και της διοίκησης του συλλόγου που δεν του έδωσε καν το δικαίωμα να πει την άποψη του. Όπως αναφέρει ο Κατσανεβάκης απομακρύνθηκε επειδή το «ύφος του» δεν άρεσε στον προπονητή του.

«Αποχωρώ από την ομάδα της Κύζικου Νέας Περάμου μετά από απόφαση του προπονητή Τάσου Κουμπλή σύμφωνα με την οποία ευθύνομαι ΜΟΝΟ εγώ για τις όποιες κακές εμφανίσεις της ομάδας. Σε καμία περίπτωση δεν αποποιούμαι το μερίδιο ευθύνης μου, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να επωμισθώ και το μερίδιο ευθύνης του προπονητή μου. Ο κύριος Κουμπλής σε πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, αποποιούμενος των όποιον ευθυνών του, επέρριψε την ευθύνη εξ' ολοκλήρου σε εμένα, με μοναδική κατηγορία «το κακό μου ύφος» χωρίς καμία περαιτέρω επεξήγηση ή βάσιμη δικαιολογία. Με αυτό το "ύφος" αγωνίζομαι 23 χρόνια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου σε όποιον σύλλογο αγωνίστηκα και σεβόμενος τους εκάστοτε παράγοντες,προπονητές και συμπαίκτες μου.΄Δηλώνω την δυσαρέσκεια μου προς την στάση του διοικητικού συμβουλίου το οποίο δεν επιδίωξε καν να ακούσει την δική μου πλευρά και συναίνεσε σιωπηρά στην απομάκρυνσή μου. Τέλος ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία μας και παρακαλώ οποιονδήποτε είχε αντιληφθεί ή επηρεαστεί αρνητικά από το ύφος μου να το δηλώσει δημόσια».

35 σχόλια

  • Comment Link έθνικ4ever Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 17:19 posted by έθνικ4ever

    Ναι αλλά η Αλεξανδρούπολη δεν πήγε champions league, όχι challenge cup,
    λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.
    Επίσης φέτος ο Εθνικός έπαιξε cev cup.

  • Comment Link ΚΙΣΜΕΤ Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 14:50 posted by ΚΙΣΜΕΤ

    Pamvo fan .!!!Eδω χρωστατε σε παικτες ,προπονητες,φυσιοθεραπευτες,γυμναστες,παικτριες και εχεις θρασος και μιλας κι ολας!!!!!αν ειναι δυνατον!! Και θελετε και Ριζοπουλο τρομαρα σας.......

  • Comment Link Press2 Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 13:09 posted by Press2

    Εμενα δεν με χάλασε τίποτα απλά απαντάω για το αν ξύπνησα τωρα που είπες !απλα είμαι ενάντια σε αυτούς που εκεί που φτύνουνε πανε και γλύφουνε.. Και το αντίθετο στην περίπτωση της περαμου.. Εσένα όταν η ομάδα σου χρωστάει σε παίκτες 2 χρόνια μετα απο την απομάκρυνση τους σε πείραξε που εκανα σχόλιο 6 μήνες μετα?και άλλο ο Παναθηναϊκός και άλλο το βραχατι.. Μην μπέρδευεις θα την βούρτσα με το άλλο ..

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 20:36 posted by pamvo fan

    ΦΙΛΕ ΠΡΕΣΣ 2 ,Όπως ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

    Ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟς ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ.

    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΑΕΙ ΦΕΤΟς CHAMPIONS LEAGUE ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?

  • Comment Link Press2 Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 15:34 posted by Press2

    Ναι είμαι λίγο Άργος!εσυ κοιτά την ομάδα σου που χρωστάει μέχρι και στον μανάβη της γειτονιάς και ασε την ειρωνία. Πέρασατε πρωταθλητριών και δεν είχατε λεφτά να πάτε..μόνο για γουρουνοπουλες εισαι ειδικός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.