1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2013 23:32

Ο γαμπρός του Ράιτς γευματίζει στην Αλεξανδρούπολη πριν φτάσει Αθήνα για τον ΠΑΟ!

Ο διεθνής Κροάτης ακραίος Ντάνιελ Γκάλιτς θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού εντός ολίγων ημερών.

Ο «δικός μας» Ντάνιελ, και λέμε δικός μας διότι ο διεθνής ακραίος βρισκόταν και διέμενε στην Αλεξανδρούπολη τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ο λόγος; Ο γαμπρός και συμπατριώτης του, Ίβαν Ράιτς, μιας είναι παντρεμένος με την αδερφή του Κατερίνα.

Ο Γκάλιτς είναι «δώρο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει την ομάδα των «πρασίνων» να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Κροάτης απέκτησε φιλίες αλλά και πολλές συμπάθειες στην Αλεξανδρούπολη, καθώς «έδεσε» με την παρέα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα!

* Στη φωτο βλέπουμε τον Ντάνιελ μαζί με την Κατερίνα να δίνουν κι αυτοί το παρόν στο τραπέζι που διοργάνωσε ο Θοδωρής Μαυρίδης την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: thrakisport.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Montas Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 11:27 posted by Montas

    Δηλαδή ο Παναθηναϊκός πήρε παίκτη που δεν είχε ομάδα και τον τελευταίο 1,5 μήνα έκανε διακοπές στην Αλεξανδρούπολη? Βέβαια από τον Πενόλιο δεν μπορεί να είναι χειρότερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει.
    Πάντως ο Γιαννακόπουλος καταξοδεύτηκε. Αμφιβάλω αν ο συγκεκριμένος αθλητής συμφώνησε με πάνω από 10-15 χιλιάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.