1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2013 16:24

Παναχαϊκή και Λαμία ανοίγουν... λογαριασμό

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την αναμετρησή τους στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», η Παναχαϊκή και η Λαμία βρίσκονται αντιμέτωποι και την τρίτη αγωνιστική της Volleyleague (26/10,19:00), που είναι και η πρώτη τους συνάντηση όχι μόνο στην Volleyleague ΟΠΑΠ αλλά και σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.

Η Παναχαϊκή που ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Πάτρα, έχασε στην δεύτερη αγωνιστική απο τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Στόχος της ομάδας του Άρη Αγγελόπουλου είναι να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας έτσι ώστε να συγκεντρώσουν βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία. Πρόβλημα αντιμετωπίζει στην βουβωνική χώρα ο Νίκος Ρουμελιώτης και ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Από την άλλη η Λαμία νίκησε την Παναχαϊκή 3-1 σετ για το Λιγκ Καπ και προέρχεται απο ήττα στην πρεμιέρα απο τον Ολυμπιακό και νίκη στην έδρα της απέναντι στον Άρη. Απών από το σαββατιάτικο ματς θα είναι και πάλι ο Χρήστος Κιόσης που έχει πάθει διάστρεμμα και κάνει προσπάθεια για να είναι έτοιμος την 4η αγωνιστική κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Εκτός προπονήσεων έμεινε εντός της εβδομάδας και ο αμερικανός κεντρικός Ρουσέλ Λαβάγια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.