1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2013 22:54

Δ. Καζάζης: «Ο αποκλεισμός μας πεισμώνει»

Την εκτίμηση ότι οι δύο ήττες από ΑΕΚ και Κηφισιά θα πεισμώσουν τους παίκτες του, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μετά αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ.
«Είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα έχει δουλεψει και εχει μονταριστει με την παρουσια του Μπομπι. Σίγουρα η απουσία του μας έχει αποσυντονίσει αλλά από εκεί και πέρα δε δικαιολογούνται τα πολλά και εύκολα λάθη που κάνουμε. Ειδικά στο τέταρτο σετ, όταν κάνεις 10 λάθη σε ένα σετ το οποίο πρέπει να πάρεις για να περάσεις στην επόμενη φάση, νομίζω ότι δε δικαιολογείται η απουσία του Μπόμπι. Καλύτερα που έγινε τώρα στην αρχή γιατί  ίσως να νομίζουμε ότι όλα θα είναι πολύ εύκολα φέτος.  Αυτό πρέπει να θίξει τον εγωισμό μας και να δώσουμε την ανάλογη προσοχή στη συνέχεια, για να μη χάσουμε τους άλλους σοβαρούς στόχους που έχουμε, που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα, και μια καλή πορεία στην Ευρώπη εφόσον επιστρέψει ο Μπόμπι. Αν δεν επιστρέψει, δε νομίζω ότι μπορούμε να πάμε μακριά. Είναι ένας τραυματισμός, ο οποίος δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Την επόμενη εβδομάδα θα τον ξαναδεί ο γιατρός . Μη ξεχνάμε ότι είναι ήδη 15 ημέρες εκτός και αν χρειαστεί να λείψει κι άλλο, ουσιαστικά είναι σα να έχει χάσει ολόκληρη την προετοιμασία. Εύχομαι να μη συμβεί αυτό, αλλά από εκεί και πέρα η επιστροφή του είναι αναγκαία για την ομάδα, γιατί με εκείνον μέσα ήταν σε πολύ καλό δρόμο. Πλέον έχουμε χάσει το συγχρονισμό και το συντονισμό μας και δυσκολευόμαστε πάρα πολύ με όλες τις ομάδες.

Το να κάνει η ομάδα μας 10 λάθη σε ένα σετ είναι πάρα πολλά. Ουσιαστικά χαρίζει το μισό σετ.  Αλλά το ότι λείπει ο Μπόμπι δεν είναι δικαιολογία. Θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει αν δεν κάναμε τόσα λάθη στο τέταρτο σετ.

Σίγουρα οι άλλες ομάδες βλέποντας ότι δεν έχουμε τις επιλογές δυσκολευόμαστε. Δεν έχουμε καθόλου επίθεση από την πίσω ζώνη. Οι αντίπαλοι προσαρμόζονται πάνω μας και παίζουν με μεγαλύτερη διάθεση και πάθος για να κερδίσουν την ομάδα που πέρυσι κέρδισε τα πάντα.  Ξαναλέω ότι αυτό ίσως είναι ένα καλό μάθημα για να θίξει τον εγωισμό μας και να μας κάνει πιο αποφασισμένοι.

Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να μπει  ο Μπόμπι, για να μη μπούμε σε πειραματισμούς που μόνο μπορούν να μπερδέψουν την ομάδα, παρά να τη βοηθήσουν.

Επειδή δεν περάσαμε, ό,τι και να πω θα φανεί σαν δικαιολογία».

1 σχόλιο

  • Comment Link Rtw Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 20:27 posted by Rtw

    Δηλαδη,οταν πριν μια εκβδομαδα δηλωνατε ολοι στον ...ΘΡΥΝΟ..οτι θα τα κερδισετε ολα, λεγατε Ψεματα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.