1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2024 19:13

Στον Παναθηναϊκό η Ευαγγελία Τάνη

Η Ευαγγελία Τάνη θα πασάρει του χρόνου στον Παναθηναϊκό, ως δεύτερη πασαδόρος πίσω από την Αθηνά Παπαφωτίου.

Η διαδρομή της Ευαγγελίας Τάνη ξεκίνησε από του Ρέντη, πέρασε από το Μαρκόπουλο και από την Νέα Σμύρνη και όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στο ΜΕΤΣ.

Η Θεσσαλονικιά πασαδόρος πήγε φέτος από τον Άρη στον Ολυμπιακό, αλλά h πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Πειραιά δεν έγινε αποδεκτή. Προτίμησε το Μαρκόπουλο για να παίζει,  η αποχώρηση όμως  του Πασκουαλίνο  και των Νικολογιάννη, Τοντάι την ανάγκασαν να κάνει πίσω και περίμενε τις Αμαζόνες ή τον Μίλωνα για να πάει ως πρώτη πασαδόρος.

Ο Μίλωνας τελικά προτίμησε την έμπειρη Γκόγκιτς και ο μάνατζερ της την πρότεινε στον Παναθηναϊκό, που είχε συμφωνήσει με την Φλιάκου της Λαμίας και τελικά έγινε το deal με την Τάνη και με διετή δέσμευση. Όλα δείχνουν ότι η Τάνη θα υπογράψει στον πρωταθλητή και θα είναι αναπληρωματική της Παπαφωτίου, που αργά ή γρήγορα θα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο και η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.