1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2024 22:55

Κύπελλο Γυναικών LOCO: Πρώτο σερβίς με κιτρινόμαυρη σύγκρουση Άρη-ΑΕΚ (8/3, 17.00 Εrt Sports)

Αυλαία σε… κιτρινόμαυρο φόντο για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, καθώς στον πρώτο ημιτελικό κοντράρονται Άρης και ΑΕΚ.
Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση στο θεσμό του Κυπέλλου (τη σεζόν 2020-2021 ο Άρης είχε περάσει στο χρυσό σετ μετά από διπλές αναμετρήσεις), Άρης και ΑΕΚ βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι.

Αυτή θα είναι η τρίτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, με την ΑΕΚ να έχει επικρατήσει και στα δυο ματς της κανονικής περιόδου (εντός έδρας με 3-2 στην 5η αγωνιστική και εκτός έδρας με 3-1 στην 16η αγωνιστική).

Ο Άρης επιστρέφει σε Final-4 μετά από 25 χρόνια καθώς βρεθεί στην παρθενική διοργάνωση (το 1999 στην Αλεξανδρούπολη) όπου ηττήθηκε στον ημιτελικό με 3-1 από τα Βριλήσσια.

Αντιθέτως για την ΑΕΚ είναι η 5η της παρουσία σε Final-4, έχοντας κατακτήσει πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Loco:

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024


Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Ράντσιου, Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης, Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Σημειώτριες: Οικονόμου Δ., Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λεμ., Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης, Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας, Επόπτες: Καπότης, Παπαθανασίου, Σημειώτριες: Καρατζογλίδου, Οικονόμου Δ.

ΤΕΛΙΚΟΣ - Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.