1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2016 00:05

Άνετα στον τελικό του «Ιωάννης Μαλακατές» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επικράτησε άνετα με 3-0 της Θέτιδας Βούλας, στο κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος”, στο πλάσιο του τουρνουά “Ι. Μαλακατές” που διοργανώνουν οι πράσινοι στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έδειξε την ανωτερότητα του, καθώς η Θέτιδα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει. Αύριο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης τον ΑΟ Θήρας, που νωρίτερα νίκησε δύσκολα με 3-2 τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Αύριο στις 18:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και τη Θέτιδα Βούλας και στις 21:00 ο τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Α.Ο. Θήρας.

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-12, 25-17)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Ρίτσι, Λαγουδάκη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Καββαδία, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Ρόγκα (λ), Κάστανου, Φιλντ, Χρυσομάλλη, Καρπουζά
ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ (Σωτηρόπουλος): Φαμπιάν, Καλαϊτζίεβα, Μελετιάδη, Κιουτσιούκη, Κερασιώτου, Τουρνάκη, Ξηντάρα (λ), Χριστινίδου, Λεωνίδου, Τοντάι, Βαρουδάκη

Ο προπονητής του Τριφυλλιού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:

Καζάζης: «Πρέπει να τιμάμε ανθρώπους σαν τον Μαλακατέ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Καταρχάς, είναι τιμή για κάθε ομάδα να αγωνίζεται σε ένα τουρνουά στη μνήμη ενός τόσο σπουδαίου παράγοντα, όχι μόνο για το βόλεϊ και τον Παναθηναϊκό αλλά για τον αθλητισμό γενικότερα. Μάλιστα, είχα την τύχη να τον γνωρίσω και προσωπικά νιώθω μεγάλη χαρά που μπορούμε να τιμήσουμε τη μνήμη του σήμερα. Η διοργάνωση αποτελεί μια ωραία γιορτή για το άθλημα, με όλες τις ομάδες να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν και να κυρίως να απολαμβάνουν το τουρνουά, ενώ και η παρουσία του κόσμου είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Σωτηρόπουλος: «Καλύτερος από πέρυσι ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Κώστας Σωτηρόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο.: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά και ο Παναθηναϊκός φαίνεται πολύ καλύτερος από πέρυσι. Παρουσιάζεται ως μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και δείχνει σταθερότητα και δυναμισμό. Σε ό,τι αφορά, τη διοργάνωση, μακάρι καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, διότι ο εκλιπών ήταν μια τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό αθλητισμό και άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να τιμώνται».

2 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 10:16 posted by ναυαρχος

    posted by pao29 τωρα να δουμε τι θα κανουμε που η ρογκα μενει ενα μηνα εξω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κρατησαν την αγγελοπουλου σαν δευτερη λυση στο λιμπερο τα ιδια λαθη μια ζωη αλλα τα λαθη δυστυχως πληρονονται καλα τα ελεγες απο το καλοκαιρι λες και ηξερες τι θα συμβει αλλα δεν σε ακουγε κανενας

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 08:42 posted by pao29

    αλικη τωρα σε ποια ομαδα παιζεις;;;(Αναλυτικά η δήλωση της Αλίκης Κωνσταντινίδου: «Σίγουρα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που ανήκω και εγώ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν το όνειρο μου και πραγματοποιήθηκε. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι μέλος της κορυφαίας ομάδας..).τωρα πως ξεπεσες απο την κορυφαια ομαδα σε μια ομαδα υποδεεστερη;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.