1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2015 16:50

Ανακοινώνουν υποψηφιότητες για την ΕΟΠΕ

Οι εκλογές της ΕΟΠΕ, όπως και όλων των ομοσπονδιών είναι προγραμματισμένες το 2016, την ολυμπιακή χρονιά και ήδη έχουν γίνει ζυμώσεις για την αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου.

Εντός του Ιανουαρίου μάλιστα θα ανακοινωθεί ένας εκλογικός σχεδιασμός, όπου μετέχουν παράγοντες, παλαίμαχοι διαιτητές και προπονητές, προκειμένου να υπάρξει νέα πρόταση απέναντι στον συνδυασμό του Αχιλλέα Μαυρομάτη. Υπομονή λοιπόν και καλή αρχή για τις εκλογικές διαδικασίες.

Υπάρχουν μάλιστα ηχηρά ονόματα με την προεδρία να τη διεκδικούν ένας άνθρωπος του βόλεϊ από την Αθήνα και ένας από τη Θεσσαλονίκη, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα, προκειμένου να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος, όπου ο Αχιλλέας Μαυρομάτης έρχεται ως επισκέπτης στα γραφεία της ΕΟΠΕ, αφού η έδρα του και οι δουλειές του είναι στη Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο

  • Comment Link Filathlara Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 16:40 posted by Filathlara

    Και μόνο που συζητάμε εάν πήραν σωστές οι λανθασμένες αποφάσεις οι διαιτητές δείχνει την ανεπάρκεια τους, θα επρεπε η συζήτηση να γίνεται γύρω από τους αθλητές και την τακτική . Ειναι απαράδεκτο αυτοί οι άνθρωποι που έχουν δείξει τόσο αρνητικά δείγματα γραφής να συνεχίσουν να σφυρίζουν αγώνες και να σκιάζουν το βόλεϊ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.