1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2015 14:08

Να γιατί παραιτήθηκε

Βρήκαμε τους λόγους που παραιτήθηκε ο Βασίλης Αντωνούλης από την Επιτροπή Διαιτησίας και σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε στην ΕΟΠΕ, τον ενοχλούσε η συμπεριφορά του Στέφανου Βασιλειάδη.

Η επιστολή «Δεν μου αρέσει η νοοτροπία και συμπεριφορά του προς τους διαιτητές και η επαφή που έχει με τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες. Η συμπεριφορά του πλήττει το κύρος και την αξιοπρέπεια της διαιτησίας»

Μέλη της ΚΕΔ παραμένουν οι Μανώλης Κάλλης, Σταμάτης Μιχελινάκης και Σάββας Ιορδανίδης με τον τελευταίο να είχε υποβάλλει και αυτός την παραίτησή του, που όμως δεν έγινε αποδεκτή.  

Η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Στέφανος Βασιλειάδης

Μέλη: Μανώλης Κάλλης, Σταμάτης Μιχελινάκης, Σάββας Ιορδανίδης, Βασίλης Ράπτης.

Έτσι ο Αντωνούλης παραμένει μοναδικός εκπρόσωπος μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κόπηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Ιορδανίδης, Ρέρρας.

1 σχόλιο

  • Comment Link Σφυριχτρουλης Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 21:00 posted by Σφυριχτρουλης

    Εδω που τα λεμε δεν εχει και αδικο ο ανθρωπος,ο Βασιλειαδης μια ζωη ειναι χυμα στο κυμα...αλλα ετσι η διαιτησια δεν παει μπροστα.Οσο για τις σχεσεις του με τους παραγοντες πρωτα μαθαινει την αποδοση καποιου διαιτητη απο αυτους και μετα απο τους παρατηρητες!Εγω προσωπικα συγχαιρω τον κ.Αντωνουλη για την λεβεντικη σταση του.ΥΓ.Αληθευει οτι στο σεμιναριο της λεπτοκαρυας τον μοναδικο εισηγητη που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταλαβε τι ελεγε ητανε ο κ.Βασιλειαδης;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.