1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2015 12:29

Ανδρεόπουλος: «Θα σηκώσουμε το βάρος των προσδοκιών» (video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε πως βάση εκκίνησης για την εφετινή ομάδα θα είναι η περσινή πορεία. Τόνισε πως ακόμα το τμήμα βρίσκεται σε φάση εξυγίανσης των οικονομικών του αλλά η ομάδα θα σηκώσει το βάρος των προσδοκιών των οπαδών του τριφυλλιού. Αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα με την Λαμία όπου θήτευσε 6,5 χρόνια αλλά και στο ενδεχόμενο πρόκρισης στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο.
«Αυτό που θέλει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός είναι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό θέλουμε να έχουμε σαν βάση και να ξεκινήσουμε από εκεί. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για στόχο με την έννοια της βαθμολογικής θέσης. Σίγουρα όμως μπορούμε να πούμε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός, θα είναι δυνατός και θα ολοκληρώνει και τα εξωαγωνιστικά βήματα που κάνει για την εξυγίανση των οικονομικών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δούμε τον Παναθηναϊκό και πάλι πρωταγωνιστή. Δεν περισσεύουν χρήματα για το κάτι παραπάνω. Ο φίλαθλος κόσμος και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν προσδοκίες από τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να σηκώσουμε αυτό το βάρος και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για την πρεμιέρα με τη Λαμία όπου ήταν προπονητής για επτά χρόνια είπε: «Είναι πρεμιέρα και η Λαμία έχει καλή έδρα. Το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό μέχρι και την 7η αγωνιστική που παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη είναι πολύ δύσκολο».

Για το εάν θα κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη όπως την περσινή σεζόν είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο και προσπαθεί πάντα για νίκες σε όλα τα παιχνίδια».

Για το Λιγκ Καπ και το εάν ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί για πρώτη φορά στο φάιναλ-4 το οποίο μάλιστα θα γίνει στη Σύρο όπου θήτευσε την περίοδο 2013-14 είπε: «Κάθε διοργάνωση είναι στόχος για τον Παναθηναϊκό ώστε να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Δεν ξέρουμε εάν θα φτάσουμε στη Σύρο αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν νωρίτερα».




Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.