1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2015 23:04

«To Know us Better» στο Side Out Club

Με μια πολύ πρωτότυπη ιδέα μπορούν να διασκεδάσουν οι λάτρεις του Beach Volley που θα συμμετέχουν στα δύο ανεξάρτητα τουρνουά το προσεχές Σαββατοκύριακο στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Side Out Club στο  Varkiza Resort – Yabanaki Beach.

Πρόκειται για τη συνέχεια του επιτυχημένου «To Know Us Better Tournament» όπου μπορουν να δηλώσουν συμμετοχή και μεμονωμένοι παικτες που ανά παιχνίδι θα 'ζευγαρώνουν΄ με έναν άγνωστο παρτενέρ! Ετσι ο καθένας θα εχει την ευκαιρία να παίξει, αλλά και να κάνει νέους φίλους που αγαπούν το άθλημα.

Το Σάββατο 13 / 6 στις 10:30 ξεκινά το πρώτο τουρνουά κι έπειτα από τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια για κάθε συμμετέχοντα στο τέλος της ημέρας η γυναίκα κι ο άνδρας που θα έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα πάρουν «Wild Card» για το τουρνουά της Κυριακής. 

Βραβεία και δώρα θα λάβουν οι τέσσερεις άνδρες και γυναίκες, των δύο πρώτων θέσεων, ενώ θα υπάρχουν εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες με κλήρωση. 

Την Κυριακή 14 / 6 στις 10:30 νέες γνωριμίες αναμένουν όσους συμμετέχουν στο δεύτερο τουρνουά, ενώ οι νικητές του Σαββάτου έκτος από καινούργιους φίλους έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν tablet ή κινητό τηλέφωνο αν επικρατήσουν και στο δεύτερο τουρνουά!

Οι αγώνες θα γίνουν στην πανέμορφη εγκατάσταση της Βάρκιζας με 3 γήπεδα και άρτιες εγκαταστάσεις. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Η συμμετοχή είναι 10€ ανά άτομο για το τουρνουά του Σαββάτου ή της Κυριακής και 15€ ανά άτομο για όσους δηλώσουν και για τις δύο ημέρες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και πάνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες τηλεφωνικά στο 694 8039 774 και με email στο [email protected]om

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.