1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2014 02:23

Ουφ, γλυτώσαμε το χαρακίρι!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Διαβάσαμε με έκπληξη ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Δημήτρη Καζάζη, αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα και φυσικά γελάσαμε με την απαίτηση του, γιατί ίσως θεωρεί τον εαυτό του, κάτι σαν τον Πάπα.

Κανένας προπονητής δεν έχει το αλάθητο, πόσο μάλλον ο προπονητής της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, που κρίνεται όταν χάνει ένα σετ, όταν χάνει ένα παιχνίδι, όταν δεν παίζει καλά ο Ολυμπιακός.

Συγγνώμη , αλλά δεν θα ζητήσουμε "συγγνώμη" αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί η δουλειά μας είναι να κάνουμε κριτική, κάτι που κάναμε και στον Μοντάλι και στον Ρίτσι και στον Γκάετς και στον Τράβιτσα και στον Κρίστιανσον πόσο μάλλον στον Δημήτρη Καζάζη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να έχει γερό στομάχι και να δέχεται την κριτική, αλλά και τις φωνές του κόσμου "παραιτήσου", μετά την ντροπιαστική ήττα από την Κηφισιά. Να δουλεύει σκληρά, να ξεπερνά τις δυσκολίες, να βελτιώνεται, να παίρνει το πρωτάθλημα.

Συγγνώμη... που δεν γράψαμε, ότι δεν φταίει ο Καζάζης, όταν έχασε από την Κηφισιά των Λένα, Μουρούτη και δεν αποδώσαμε την ήττα στην κούραση από το ταξίδι στη Ρωσία, που έγινε πριν από τρεις ημέρες!

Πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά η κριτική θα είναι πάντα κριτική , κι ας τη βαπτίζει κακοπροαίρετη ο Δημήτρης Καζάζης που δεν αντέχει το βάρος μιας μεγάλης ομάδας!

Κακοπροαίρετη θεώρησε και πέρυσι την άποψη μας, ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει έναν βασικό πασαδόρο και ένα αναπληρωματικό, όταν άλλαζε σαν τα πουκάμισα τον Φιλίποφ με τον Μαρούλη. Την ... αναχρονιστική αυτή άποψη, την αναθεώρησε φέτος μετά τους αποτυχημένους πειραματισμούς της εναλλαγής Κουρνέτα-Μαρούλη και η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της.

Πάλι καλά δηλαδή που δεν μας ζήτησε να κάνουμε και χαρακίρι. Ουφ, αυτό το γλυτώσαμε!

ΥΓ: Κι αφού δεν διαβάζει εφημερίδες, πως ξέρει ότι του γίνεται κακοπροαίρετη κριτική;

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


 

10 σχόλια

  • Comment Link fantasma Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 17:00 posted by fantasma

    Καζαζη καλυτερα να μασας παρα να μιλας σε στημενες συντευξεις για φαντασματα και κακοβουλες κριτικες. μαλλον εσυ θα επρεπε να ζητησεις συγνωμη για το θεαμα που παρουσιαζει η ομαδα. εαν υπηρχε αστυνομια του βολει θα σε ειχε συλλαβει για κακοποιηση του αθληματος.

  • Comment Link pamvo fan Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 16:54 posted by pamvo fan

    ενώ βεβαια όλα στο "μεγαλο" αυτό σωματειο που λεγεται ολυμπιακος είναι παντα πεντακάθαρα.
    ελεος πια ρε ολυμπιακοι .

  • Comment Link kazazis Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 16:30 posted by kazazis

    Γιατί ρε Ζαπεράκο, ξέρει βόλει ο Καζάζης, που στη Σύρο έκανε έβδομη αλλαγή στο ται μπρει με τη Λαμία, δέχθηκε κίτρινη κάρτα σαν προπονητής του Παναθηναικού και δεν πήγε η ομάδα του στον τελικό κυπέλλου;
    Δεν θυμάμαι άλλο να έκανε 7 αλλαγε΄ς. Κι όμως τον πήρε ο Ολυμπιακός γιατί είπε στον Ταρνατόρο "πάρε με και δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά", όταν ο αξιοπρεπής Ζαλμάς διαπραγματευόταν το συμβόλαι του

  • Comment Link alex1 Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 14:31 posted by alex1

    "Πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο"
    Καλά ρε pamvo- fan δεν ξέρεις να διαβάζεις; Ή δεν έχει το δικαίωμα ο καθένας να πιστεύει ό,τι θέλει; Ό,τι να'ναι είστε κάποιοι...

  • Comment Link Zapperakos Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 13:37 posted by Zapperakos

    Υπάρχει ομάδα Ηρακλής; Μιλάμε για 5 πρωταθλήματα του Ηρακλή εναντίον τα 26 του Ολυμπιακού; Αυτά τα "ο κοσμος του Ηρακλη", "οι τάδε φταίνε για τον Ηρακλή" και "οι πολιτικοί που στηρίζουν τον Ολυμπιακό" είναι απλά χαζομάρες. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ καθαρός Ηρακλής δεν υπήρχε ποτέ. Τα χρέη του Ερασιτέχνη έγιναν απο την Πάλη ή απο το τμήμα Στίβου; Για τα εικονικά τιμολόγια δεν έχετε να πείτε κάτι; Για το χορό εκατομμυρίων και για τους Μανωλόπουλους που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια δεν έχετε κάτι; Το "καθεστώς της Αθήνας" φταίει και για αυτό; Στα τοπικά μέχρι να γίνεται άνθρωποι!!!!
    Το άρθρο τώρα, είναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ. Ποίος είναι ο Λεμονίδης που έχει το δικαίωμα να ανεβάζει και να κατεβάζει προπονητές; Ποιός είναι ο Λεμονίδης που το μόνο που κάνει είναι να ασκεί κριτική χωρίς να ξέρει τι του γίνεται απο Βόλεϊ; Το οτι παρακολουθεί και γράφει τόσα χρόνια δεν σημαίνει οτι ξέρει κιόλας. Αν έβλεπε εκπομπές μαγειρικής θα ήταν σεφ; Δίκαιολογημένη συγγνώμη ζητάει ο Καζάζης για όλα αυτά που του σέρνει τόσα χρόνια. Είναι έγκλημα το να έχεις ευθιξία;Είναι έγκλημα το να ζητάς το αυτονόητο;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.