1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2014 19:34

Καλμαζίδης: «Τεράστια η νίκη στην Αλεξανδρούπολη»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιάννης Καλμαζίδης απολαμβάνει τους καρπούς της εντυπωσιακής πορείας του Παναθηναϊκού, που μετράει σερί 5-0 στο πρωτάθλημα Volleyleague.

Με την ιδιότητα του προπονητή της Εθνικής γυναικών χθες παρακολούθησε το ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανναξιακού. Μετά το τέλος του αγώνα η κεντρική του Πανναξιακού Αλίκη Κωνσταντινίδου έτρεξε να τον χαιρετήσει. «Είναι αγαπημένος προπονητής και με ενδιαφέρει η άποψή του» μας είπε η Κωνσταντινίδου κι εμείς ρωτήσαμε τον κόουτς: Πού οφείλεται η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού;

«Αλλαξαν πολλά και μικρά πράγματα στην τακτική και στη φιλοσοφία της ομάδας. Η νίκη που κάναμε στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού είναι τεράστια. Βαθμολογικά δεν φάνηκε όσο θα θέλαμε, αλλά εάν συνεχίσουμε έτσι πιθανότατα να βάλουμε σε περιπέτειες τον Αρη και τον ΠΑΟΚ».

Μπορείτε να προλάβετε και την 8άδα;

«Ολα μπορούν να γίνουν. Ολο το πρωτάθλημα έχει ανάποδα αποτελέσματα. Βέβαια, η νίκη της Λαμίας επί της ΑΕΚ μπέρδεψε πιο πολύ τα πράγματα. Εχουμε μπροστά μας 6 αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι και πολλές διασταυρώσεις».

Πού οφείλονται τα «απρόβλεπτα» αποτελέσματα στη Volleyleague;

«Οι ομάδες δεν έχουν βάθος πάγκου. Βασίζονται σε 2-3 καλούς παίκτες και μόλις υπάρξει κούραση ή κάποιος τραυματισμός αποσυντονίζονται. Ορισμένες ομάδες κυνήγησαν Ευρώπη, Λιγκ Καπ, Κύπελλο και πρωτάθλημα και δεν άντεξαν. Αλλες έκαναν πολλές αλλαγές σε παίκτες και προπονητές. Οι παίκτες δε μπορούν να αποδώσουν έτσι. Οι ομάδες χρειάζονται πειθαρχία, πρόγραμμα και χρόνο».

Πηγή: Goal news-sentragoal.gr

3 σχόλια

  • Comment Link Aekfan Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:50 posted by Aekfan

    Ταχυτητα, 15 ποντοι, καλο σερβις, λιγα λαθη, πολυ καλη. Απο ολες τις ομαδες που περασανε φετος αυτη, η βαρουδακη και η καββαδια κανανε διαφορα. Βριλησσια και οσφπ δεν ηρθαν ακομα.

  • Comment Link AEKVCfan Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 23:32 posted by AEKVCfan

    μεγάλη παιχτάρα η κωνσταντινίδου. το ζήσαμε κι αυτό!

  • Comment Link Aekfan Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 21:00 posted by Aekfan

    Δεν ξερω για καλμαζιδη αλλα η αλικη χτες που την ειδα ειναι μεγαλη παιχταρα. Ελα στην αεκ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.