1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2014 16:48

Νέα διάρρηξη στην ΕΟΠΕ !

Για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα έγινε διάρρηξη στα γραφεία της ΕΟΠΕ και στα κλοπιμαία περιλαμβάνονται υπολογιστές  και έγγραφα. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
"Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης βρίσκονται παραβιασμένα.

Η ΕΟΠΕ ενημερώνει ότι η Ομοσπονδία, καθώς και τα γραφεία της ΕΣΠΑΑΑ, έπεσαν ξανά θύμα κλοπής και από την πλευρά της έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Οι δράστες απέσπασαν για μια ακόμη φορά ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές, αναλώσιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα.

Κατόπιν τούτου, η ΕΟΠΕ ζητά την κατανόηση από τον κόσμο του αθλήματος για την όποια δυσλειτουργία παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και όσο διαρκέσουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και η αποκατάσταση των ζημιών στους χώρους των γραφείων της Ομοσπονδίας".

5 σχόλια

  • Comment Link Φίλος του Βόλλευ. Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 10:46 posted by Φίλος του Βόλλευ.

    Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Ε.Ο.ΠΕ ; Ανεξήγητο είναι το γεγονός ότι κάθε είκοσι (20) ημέρες γίνεται και μια κλοπή στα γραφεία της μοναδικής Ομοσπονδίας που εδρεύει στο Ο.Α.Κ.Α την Ε.Ο.ΠΕ.
    Γνωρίζω ότι στο Ο.Α.Κ.Α συγκατοικούν δεκάδες Αθλητικές Ομοσπονδίες, έχει σημειωθεί ανάλογη κλοπή ; Ξέφραγο αμπέλι είναι το Ο.Α.Κ.Α ; Γιατί ο Έλληνας Φορολογούμενος Πολίτης αναγκάστηκε να πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή προβληματικών έργων, που με την πρώτη βροχή τα γραφεία μετατρέπονται σε κολυμβητικές δεξαμενές ;
    Γιατί σήμερα οι Ομοσπονδίες υποχρεούνται να καταβάλουν αρκετές χιλιάδες ευρώ για ενοίκια, σε εγκαταστάσεις που δεν παρέχουν καμιά ασφάλεια ; Η Ε.Ο.ΠΕ αναζήτησε ευθύνες από την Διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α ; Η μήπως χρωστάει δουλευμένα ενοίκια και δεν της επιτρέπεται να μιλήσει ;
    Πόρισμα της Αστυνομίας για την πρώτη κλοπή της 11-12 Ιανουαρίου 2014 ανακοινώθηκε ; Εκτίμηση -Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου του Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ υπήρξε ;
    Ακόμη και το τελευταίο γειτονικό ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μας, όταν πέφτει θύμα κλοπής, παίρνει κάποια μέτρα προστασίας, π.χ τοποθετεί κάποιο σύστημα συναγερμού. Η Ε.Ο.ΠΕ μετά την πρώτη κλοπή πήρε κάποια μέτρα και ποια είναι ;
    Κύριοι της Ε.Ο.ΠΕ, τα κλειστά στόματα δημιουργούν, συνειρμούς, σύγχυση και επιτείνουν την απογοήτευση. Βγείτε να ενημερώσετε υπεύθυνα τον κόσμο του Βόλλευ, για το τι συμβαίνει στο λεηλατημένο σπίτι μας ;
    Αναμένουμε την Ενημέρωση σας…………-

  • Comment Link oper Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 20:12 posted by oper

    Ουτε στη Σικελια της Μαφιας δεν συμβαινουν αυτα.Μονο μμ ε συνεργασια Κρητικων,Σαλονικιων και των"υπολοιπων"Ελληνων θα "αποτρεψουμε" τους κλεφτες(;).

  • Comment Link Montas Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 19:10 posted by Montas

    Το όλο σκηνικό στην ΕΟΠΕ μου θυμίζει κάτι εμπρησμούς στα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής, που όλως τυχαίως η φωτιά έμπαινε στο λογιστηρίο. Η συνέχεια γνωστή.
    Ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και στην ΕΟΠΕ.

  • Comment Link Δηθεν Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 14:09 posted by Δηθεν

    Πλακα πρεπει να μας κανετε εκει περα εσεις.Μηπως θελετε να κρυψετε κατι?????Υπαρχει κατι ενοχοποιητικο και μας εμφανιζεται ληστειες καθε τρεις και λιγο???? Δεν πειθεται κανεναν κυριοι!

  • Comment Link blue Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 14:08 posted by blue

    Απο τη μια συμπάσχω, ενώ απο την άλλη σκέφτομαι "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.