1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2014 15:17

Άρης: «Αγανάκτηση για τη στάση της αστυνομίας και του Εθνικού»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε το ΤΑΑ Άρης για την απαγόρευση εισόδου των οπαδών του στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στον Έβρο. ο Άρης διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι στους αγώνες που έδωσε ο Εθνικός με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη επιτράπηκε η είσοδος οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Η ανακοίνωση του Άρη:
«Ο Α.Σ. Άρης – Τ.Α.Π. αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί στους φιλάθλους του ΆΡΗ και ιδιαίτερα σε όσους βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για να στηρίξουν την ομάδα μας, αλλά τελικά υπέστησαν μια μεγάλη και άδικη ταλαιπωρία, αφού δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την στάση της Αστυνομίας και του ΤΑΠ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που δεν σεβάστηκαν τον κόσμο του ΆΡΗ και προκάλεσαν τη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ενημερώσει αρμοδίως τόσο τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως όσο και τη διοίκηση του ΤΑΠ Εθνικός για την παρουσία οπαδών του ΆΡΗ στο γήπεδο. Δε μπορούσαμε να διανοηθούμε την απουσία των φιλάθλων μας, από την στιγμή που στο ίδιο γήπεδο είχε επιτραπεί φέτος να φιλοξενηθούν, χωρίς πρόβλημα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, στους αντίστοιχους αγώνες τους με τον Εθνικό.

Ωστόσο, οι φίλοι του ΆΡΗ αντιμετωπίστηκαν με διαφορετικά κριτήρια στην Αλεξανδρούπολη, ίσως λόγω της δυναμικής που δημιουργεί η ομάδα μας με την ανοδική πορεία της.

Η Αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο στους οπαδούς μας, με τη δικαιολογία ότι δήθεν δεν υπήρχαν κενές θέσεις στο γήπεδο, την ίδια στιγμή που το ΤΑΠ Εθνικός τοποθετούσε -καθόλου συμπτωματικά- δεκάδες παιδιά για να γεμίσει η εξέδρα που αντιστοιχεί στη φιλοξενούμενη ομάδα!

Τόσο ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΆΡΗΣ Κώστας Χαριτωνίδης όσο και ο γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Δημήτρης Κουτσμανής κατέβαλαν προσπάθειες για να πείσουν τις Αρχές να κάνουν το αυτονόητο και να επιτρέψουν την είσοδο των φιλάθλων, αλλά από ό, τι φαίνεται υπήρχε προειλημμένη απόφαση σε βάρος της ομάδας μας.

Το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό δεν μας πτοεί και ελπίζουμε ότι δεν θα πτοήσει ούτε τον κόσμο μας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση και την αγάπη που δείχνει στην ομάδα βόλεϊ του ΆΡΗ.

Το ΤΑΠ ΆΡΗΣ έχει μια νέα διοίκηση, που προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά, ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα πρωταγωνίστρια, αντάξια του τεράστιου ονόματος του ΆΡΗ. Σ’ αυτή την προσπάθεια, θέλουμε και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, ώστε μαζί να φέρουμε τον ΆΡΗ μας ψηλά και να του δώσουμε τη χαρά να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, στα γήπεδα ολόκληρης της Ελλάδας».

3 σχόλια

  • Comment Link ΕΘΝΙΚΑΡΑ Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 08:09 posted by ΕΘΝΙΚΑΡΑ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ....ΒΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΨΕΥΤΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ...ΟΚ...KEEP WALKING

  • Comment Link ΕΘΝΙΚΑΡΑ Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 15:24 posted by ΕΘΝΙΚΑΡΑ

    Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ενημερώσει αρμοδίως τόσο τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως όσο και τη διοίκηση του ΤΑΠ Εθνικός για την παρουσία οπαδών του ΆΡΗ στο γήπεδο.....
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ;;;; ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΑΠ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;
    Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ" ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ: "ΧΡΥΣΩΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ...ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ 30 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ;;;; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΑΠ ΑΡΗ ΠΡΟΕΒΗ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ...ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ!!!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΑΙΚΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ" ΤΟΥΣ !!!

  • Comment Link Τι λέτε ρε σεις;; Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 14:19 posted by Τι λέτε ρε σεις;;

    Ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί του Άρη δεν κατηγορούν τον Εθνικό και βγαίνει η διοίκηση του Άρη που δεν ξέρει τι της γίνεται να κατηγορήσει τον Εθνικό.Εκτίθεστε κύριοι που για όλα φταίνε οι άλλοι,άλλα όχι εσείς.Για του λόγου το αληθές δείτε ποιον κατηγορούν οι του Άρη.
    http://www.pressaris.gr/super-3-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9
    http://www.pressaris.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-pressaris-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%AD

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.