1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2015 19:32

Ντέρμπι με ανοιχτούς λογαριασμούς στο «Παλατάκι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη για την πρωτη μάχη των δύο ομάδων μέσα σε λίγες ημέρες. Η αρχή γίνεται με τη Γ φάση του κυπέλλου ανδρών, ενώ στη Δευτέρα ακολουθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Volleyleague.

Οι δυο τους έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς μετρούν από μία νίκη. Θυμίζουμε οτι ο Άρης είχε νικήσει με 3-0 στο Λιγκ Καπ κι ο ΠΑΟΚ με 3-1 στο πρωτάθλημα. Έτσι ο δικέφαλος έχει και το κίνητρο της... εκδίκησης για τον αποκλεισμό.

Ο ΠΑΟΚ είχε... ξεκουραση το Σαββατοκύριακο, ενώ προφανώς είχε τον χρόνο να δουλέψει την ομοιογένεια που χάλασε με την έλευση παικτών που προορίζονται για βασικοί. Αντίθετα ο Άρης, την Παρασκευή αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και άφησε θετικές εντυπώσεις, όντας ανταγωνιστικός. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και στο κύπελλου βλέπουν μια ευκαιρία για διάκριση. Ιδιαίτερα δε ο ΠΑΟΚ που στοχεύει ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.