1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2015 14:37

Ζελιάσκοφ: «Θα διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Ενθουσιασμένος και έτοιμος να πιάσει αμέσως δουλειά εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ:
«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην Ελλάδα για να εργαστώ ως προπονητής σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά. Ξέρω ότι το έργο που αναλαμβάνω είναι πολύ δύσκολο γιατί πέρυσι η ομάδα και ο Γιάννης Καλμαζίδης έκαναν φανταστική δουλειά και πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Φέτος οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες λόγω και της συμμετοχής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και των επιτυχιών που σημείωσε η ομάδα την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι με συλλογική δουλειά θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα. Έχω πολύ όρεξη δουλειά και πολλές φιλοδοξίες και έρχομαι για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Όσο για το αν η κατάκτηση του νταμπλ και το όνομα του ΠΑΟΚ προκαλούν μια επιπλέον πίεση: «Η πίεση είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Και σαν πρώην αθλητής και σαν προπονητής έχω μάθει να δουλεύω κάτω από πίεση και αυτό φέρνει και καλύτερα αποτελέσματα».


Τέλος ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι ο έβδομος παίκτης μας. Τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας όπως ήταν και στο ματς του τελικού. Η ομάδα το αξίζει και θα κάνουμε όλοι μαζί προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.