1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-05-2015 14:05

Δύο προπονητές στο... μικροσκόπιο

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται o Φοίνικας Σύρου, με τους παράγοντες του συλλόγου να καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος που θα χτίσει το νέο «Πειρατικό» στο επόμενο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ.
Η επιστροφή του Δημήτρη Παλιόπορτα στη Σύρο αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο Φοίνικα σχετικά με τον αντικαταστάτη του Ράτκο Παβλίσεβιτς που έφυγε για την Ελβετική Άμρισβιλ.


Ήδη δυο ηχηρά ονόματα έχουν προστεθεί στους υποψήφιους διαδόχους του Σέρβου τεχνικού, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν κάνει τις πρώτες επαφές προκειμένου να φέρουν τον προπονητή που θα κάνει τη διαφορά.

Ο μεγαλομέτοχος του Πειρατικού απουσιάζει εδώ και ημέρες από το νησί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όλοι στην ομάδα περιμένουν την επιστροφή του στη Σύρο προκειμένου να πάρουν το «οκ» και να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Πάντως στο Φοίνικα είναι δεδομένο πως το ψάχνουν ξανά από την αγορά του εξωτερικού και ο επόμενος προπονητής της ομάδας θα μιλάει και αυτός την «ξένη γλώσσα».

Πηγή: Syros-Sports.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link κακός Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 15:46 posted by κακός

    έτσι μπράβο. Πάντα ξένοι για να κάνει κουμάντο ο φωστήρας,παντογνώστης μάνατζερ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.