1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-05-2015 18:07

Δις τροπαιούχος, δις MVP η Μπραμπόροβα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός είναι νταμπλούχος Ελλάδος. Το δικό της νταμπλ έκανε και η έμπειρη ακραία του, και εκ των πρωταγωνιστριών της εφετινής σεζόν, Ιβάνα Μπραμπόροβα.
Η Σλοβάκα ακραία των «ερυθρόλευκων» στο Αγρίνιο είχε αναδειχθεί MVP του φάιναλ φορ του Κυπέλλου και σήμερα λίγο πριν την απονομή της κούπας του πρωταθλητή, ανακοινώθηκε ότι είναι και η MVP του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών 2014-2015, με την υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγγίρη να της δίνει το σχετικό έπαθλο.

«Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Η σημερινή γιορτή κι η βράβευση μου ως MVP του πρωταθλήματος ήταν το ιδανικό φινάλε για μια εξαιρετική σεζόν και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Την ομάδα, το προπονητικό τιμ, τις συμπαίκτριες μου, τον κόσμο. Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έπαιρνα τον τίτλο του MVP κι ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό μου», είπε η Μπραμπόροβα η οποία φέρνοντας στο μυαλό της όλη την σεζόν ξεκαθάρισε ότι δεν θα άλλαζε τίποτα:

«Ακόμη και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο ή η ήττα στον δεύτερο τελικό μας βοήθησαν να γίνουμε ακόμη καλύτερες. Μας έκαναν να δουλέψουμε περισσότερο, να δεθούμε σαν ομάδα. Σίγουρα πάντως ήταν μια σημαντική στιγμή η πρόκριση επί της Γκεντ στο Βέλγιο, καθώς ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή».

Η Μπραμπόροβα τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την απόφαση της να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν έχει πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον.

«Θα δούμε τι θα γίνει... Δεν ξέρω ακόμη, αλλά σίγουρα δεν θα αργήσω να πάρω την απόφαση μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.