1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-05-2015 01:05

Τα χαμόγελα και η... σέλφι στα αποδητήρια

Στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων τα χαμόγελα και οι σέλφι περίσσευαν με την Αλίκη Κωνσταντινίδου (πανηγύρισε φέτος τους πρώτους της τίτλους) να δηλώνει: «γι’ αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό και αισθάνομαι ευτυχισμένη για αυτό το πρωτάθλημα», ενώ η αρχηγός των ερυθρόλευκων Στέλα Χριστοδούλου παραδέχθηκε: «Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ. Δώσαμε δικαιώματα με κάποιες κακές εμφανίσεις, αλλά όταν κρίνεται ένας τίτλος, αυτή η ομάδα είναι πάντα εδώ».

Η Αρέτα Κονόμη δήλωσε: «Μετά την κακή εμφάνιση που κάναμε εδώ στον δεύτερο αγώνα, αναγκαστικά έπρεπε να το πάρουμε στην Κυψέλη. Δεν υπήρχε επόμενη μέρα, δεν υπήρχε επόμενο παιχνίδι. Δώσαμε ψυχή, δώσαμε πάθος και ήρθε το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, δεν ήταν μια ιδανική χρονιά, αλλά μετράει το αποτέλεσμα.  Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς γι αυτό αφιερώνω τη νίκη στην ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Η κεντρικός του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση είπε: «Υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Πήραμε ακόμα ένα νταμπλ και ευχομαι να ακολουθήσουν κι άλλα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύκολο, αλλά ήμασταν έτοιμες ψυχολογικά και αγωνιστικά. Τα καταφέραμε γιατί ήρθαμε στην Κυψέλη για να το πάρουμε έδω!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.