1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2014 17:31

Ο Κλαρούδας γύρισε στην ΑΕΚ!

Ο Γιώργος Κλαρούδας παραιτήθηκε στις 24 Ιανουαρίου από την ΑΕΚ μετά από διαφωνία με τον Μάνο Μακρή και μία εβδομάδα πριν από το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ 2013-14 που είχε γίνει στην Αλεξανδρούπολη όπου η «Ενωση» κατέκτησε τον τίτλο με τον Άκη Φλαούνα. Λίγο πριν κλείσει το 2014 και μέσα στη φουρτούνα που περνάει η ομάδα ο Γιώργος Κλαρούδας καλείται από τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη να αναλάβει παλι τα ηνία. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Το TAA AEK ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Γιώργο Κλαρούδα ο οποίος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται «καλή επιτυχία» στο έργο του.

4 σχόλια

  • Comment Link ...Έτσι Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 10:14 posted by ...Έτσι

    "Γιατί", όταν παραιτήθηκε ο Κλαρούδας ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι που τον ώθησαν να αποχωρήσει με τις πράξεις τους. Οι ίδιοι άνθρωποι που κατά κοινή ομολογία ευθύνονται για την τωρινή άσχημη κατάσταση της ομάδας. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν, αυτή τη στιγμή έχουν φύγει από την ομάδα, γι' αυτό προφανώς και δέχτηκε ο Κλαρούδας να συζητήσει ενδεχόμενη επιστροφή.

  • Comment Link AEKVCfan Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 00:18 posted by AEKVCfan

    χαίρομαι πραγματικά για την επιστροφή ενός ανθρώπου σημείο για το τμήμα, αλλά παράλληλα στεναχωριέμαι γιατί φοβάμαι πως δεν θα πάρει αυτό που πραγματικά του αξίζει..

  • Comment Link Γιατι.... Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 21:55 posted by Γιατι....

    Τελικά καλά κάνουν οι διοικήσεις των ομάδων που είναι ασυνεπείς και φέρονται άκομψα σε προπονητές και αθλητές, όταν οι ίδιοι οι θιγμένοι γυρίζουν εκεί που έφτυναν. Το ίδιο έκανε και ο Κλαρούδας όταν έφυγε απ' την ΑΕΚ. Μακάρι να ξαναφύγει απληρωτος και με "κλωτσιές", αφού το τραβάει τελικά ο οργανισμός. Είναι γνωστό ότι από τότε που έφυγε απ' την ΑΕΚ έκραζε τη διοίκηση και τώρα ξαναγυρίζει. Κρίμα, κρίμα....

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 15:49 posted by aekfan

    "Ο Χέγκελ λέει κάπου ότι όλα τα γεγονότα και οι προσωπικότητες της ιστορίας επανεμφανίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ξέχασε να προσθέσει: την πρώτη φορά ως τραγωδία, τη δεύτερη ως φάρσα."
    Και τότε ρε παιδιά γιατί τον διώξατε τον άνθρωπο; Τι άλλο πια θα κάνετε στη δύσμοιρη αυτή ομάδα; Πόσο θα κουράσετε και θα στεναχωρήσετε τους φίλους της;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.