1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2014 18:34

Λύση για την ΑΕΚ εντός των ορίων του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Πάνου είχε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ανδρέας  Ανατολιωτάκης για θέματα που αφορούν στα τμήματα της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. και ειδικά των τμημάτων του βόλεϊ.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και είναι η πρώτη μεταξύ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Όπως είπαν στον Ανατολιωτάκη η έδρα της ΑΕΚ ήταν και θα παραμείνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στους λιγοστούς αθλητικούς χώρους εντός του Δημου δεσμεύτηκαν να δώσουν άμεσα λύση στο θέμα της στέγασης του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, καθώς και ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στέγαση του τμήματος χάντμπολ.

Επίσης έγινε συζήτηση διεξοδική συζήτηση για το οξύτατο πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. Οι εκπρόσωποι του Δήμου έδειξαν τη διάθεση στο να βρεθεί μόνιμη και οριστική λύση εντός των ορίων του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και συμφώνησαν με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη πως η βιωσιμότητα των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ταυτίζεται με τη λύση στο πρόβλημα της στέγασης .

* Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος (αριστερά) με τον Γιώργο Πάνο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.