1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-12-2014 18:56

Μάχη δυο.. γειτόνων

Το ντέρμπι της Τούμπας ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής  της Volleyleague. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη ΜΕΝΤ στις 20.00 σε έναν σημαντικό αγώνα και για τις δύο ομάδες.

 


Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλοι και στον Β΄όμιλο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με τον δικέφαλο να κερδίζει 3-0. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εύκολη νίκη επί της αποδυναμωμένης ΑΕΚ. Στοχεύει στη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ΜΕΝΤ προέρχεται από την εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ. Η ψυχολογία της ομάδας του Σπύρου Γκολίτση είναι στα ύψη και στόχος είναι καλή εμφάνιση χωρίς άγχος. Δεν υπάρχει κάποια απουσία.
 
Πρώτη φορά

Η ΜΕΝΤ και ο ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντίπαλοι για πρώτη φορά στην ιστορία της επαγγελματικής κατηγορίας. Στην αρχή της σεζόν συναντήθηκαν στη Τούμπα (γυμναστήριο ΜΕΝΤ) για το Λιγκ Καπ όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 σετ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.