1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2014 23:55

Οι βραβεύσεις στην κλήρωση της Volleyleague

Cannot find volleynews.v2/A1-MEN/klirosi-2014-2015/vraveuseis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/A1-MEN/klirosi-2014-2015/vraveuseis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
-Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας, Βασίλης Γκιζάνης από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο.

 

-Βραβείο πήρε ο Στέλιος Κεμανετζής για την προσφορά του στο άθλημα από τον Γιώργο Λεονταρίτη, δηλώνοντας: «Ελπίζω να με δείτε στη νέα ομάδα, ή σαν αθλητή ή σε άλλη θέση. Όλοι προσπάθησαν πάρα πολυ για την άνοδο. Η διοίκηση και ο κόσμος πρέπει να ξαναφέρει την ομάδα ψηλά. Το έχω ζήσει και είναι ένα μεγάλο εφόδιο για τη ζωή.

-Βραβείο και για τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, το οποίο παρέλαβε αντ' αυτού ο Σάκης Μουστακίδης, από τον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου (μέλος ΕΟΠΕ). «Ένας μεγάλος αθλητής, το ελληνικό βόλεί πιο φτωχό», είπε για το Γρηγόρη ο κόουτς του Εθνικού.

-Βραβεύτηκε και ο διαιτητής, Χρήστος Μπαντιανίδης από τον πρόεδρο του Εθνικού, Γιάννη Τζίμα: «Η δική μου πορεία έχει αναγνωριστεί. Υπήρξα και αθλητής. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα ήμουν 40 χρόνος στο χώρο δεν θα τον πίστευα. Έχω πάρει από το βόλεϊ και δεν το εγκαταλείπω. Είναι καιρός να δώσω στο βόλεϊ, και έχω πρόταση γι' αυτό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία».

-Τιμηθηκε και ο προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης από το Κώστα Χαριτωνίδη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΣΑΠ για την τιμή αυτή. Θέλω να πιστεύω ότι έχω αφήσει κάποια πράγματα για το άθλημα που αγάπησα. Θα ήθελα να ευχηθώ ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Έχω δεθεί άρρικτα με ανθρώπους, όπως ο κύριος Τσακίρης και ο Νίκος Σαμαράς.

-Βραβευθηκε και ο κ. Γιώργος Πασαλίδης, με την βράβευση να γίνεται από τον γ.γ. του ΣΕΠΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.