1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2014 19:09

«Οι απειλές και οι εκβιασμοί είναι στην γκάμα της ΕΟΠΕ»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Σταύρος Μαυρικίδης μετά τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ΕΟΠΕ. Ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ κατηγορεί την ομοσπονδία ότι αποφασίζει χωρίς τους διαιτητές, είπε οτι οι διαιτητές είναι οι βασικοί χορηγοί του ελληνικού βόλεϊ και τόνισε ότι η ΕΟΠΕ είναι αυτή που εκβιάζει.

«Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τις θέσεις του προέδρου της ΕΟΠΕ κου Μαυρομάτη που αφορούν στην διαιτησία. Ικανός χειριστής της γλώσσας, ο ίδιος επιχειρεί να παρουσιάσει το άσπρο για μαύρο και να αποφασίσει για την διαιτησία χωρίς τους διαιτητές.

 Μάταια όμως αφού τα γεγονότα τον έχουν ξεπεράσει. Μας είπε ότι ο κανονισμός διαιτησίας ισχύει, η πραγματικότητα είναι ότι δεν ισχύει γιατί τον έχουμε προσβάλει στην ΓΓΑ. Μας ενημέρωσε ότι τα αναπτυξιακά θα γίνονται χωρίς αμοιβή, άραγε ρώτησε το 75% των σωματείων που θέλουν να διαιτητεύουν τους αγώνες τους επίσημοι διαιτητές; 

Γιατί άραγε συντάσσεται με κάποια σωματεία που υπάρχουν απλά για να διατηρούν κάποιους προέδρους στις καρέκλες τους, οδηγώντας το άθλημα σε δύσβατα και σκοτεινά μονοπάτια;

Μάθαμε ότι η ΟΔΒΕ είναι συντεχνία και ότι απειλεί. 

Η απάντηση είναι ότι οι απειλές και οι εκβιασμοί και μάλιστα με απόφαση διοικητικού συμβουλιου, είναι στην γκάμα της ΕΟΠΕ. Η ΟΔΒΕ με λογικούς προσανατολισμούς, ξεκάθαρες θέσεις, αλλά κυρίως σοβαρές προτάσεις, στέκεται αρωγός στις όποιες προσπάθειες γίνονται για το καλό του αθλήματος, αλλά κυρίως υποστηρίζει τις δίκαιες θέσεις των διαιτητών. 

Είναι όμως το λιγότερο τραγικό, να μιλάνε κάποιοι για προσφορά στο άθλημα, όταν δεν έχουν δώσει ένα ευρώ, ενώ αντίθετα οι διαιτητές έχουν επιχορηγήσει το άθλημα με σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ.

 Κύριοι στους χορηγούς σας δεν βάζετε όρους.

 Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. 

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν απαντήσεις με στοιχεία σε όλα τα θέματα που άνοιξε ο κος Μαυρομάτης με την συνέντευξή του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.