1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2014 23:25

«Ηφαίστειο» η Τένεβα, κλείνει Σαντορίνη!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η σημερινή αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την Ράντι Τένεβα. Εκτός από την ουσία όπου ο Ολυμπιακός ήθελε να τιμήσει την προσφορά και το ήθος της 34χρονης βουλγάρας ακραίας, παράλληλα ήθελε και να την αποδεσμεύσει ώστε να κάνει χωρίς περιορισμούς το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Η Τένεβα όχι μόνο δεν φεύγει από την Ελλάδα αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 γυναικών. Οι πληροφορίες λένε πως η Τένεβα έβγαλε εισιτήριο για τη... Σαντορίνη όπου εκτός από διακοπές θα συζητήσει με την διοίκηση του Α.Ο.Θήρας για να ενισχύσει την ομάδα του νησιού στο παρθενικό της ταξίδι στην Α1 γυναικών.

Η Τένεβα στις 13 Απριλίου 2013 πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό στη Σαντορίνη την κατάκτηση του Κυπέλλου γυναικών. Το ίδιο βράδυ στα επινίκεια έχοντας μείνει άφωνη από τη φυσική ομορφιά του νησιού είχε ευχηθεί να... επιστρέψει.

Όπως όλα δείχνουν η ευχή της θα γίνει πραγματικότητα και θα γίνει η πρώτη ξένη αθλήτρια που θα περάσει το κατώφλι του Α.Ο.Θήρας που προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για τη νέα αγνωιστική περίοδο και πάντα υπό τις οδηγίες της Ελένης Μεμετζή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.