1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2015 23:10

Στην Λευκορωσία για το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Στο Μινσκ της Λευκορωσίας βρίσκεται από την Δευτέρα η αποστολή της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 την τοπική Μινχάνσκα (την οποία είχε αποκλείσει πέρσι ο Πανναξιακός) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Challenge Cup. Ένα θετικό αποτελεσμα στο μακρινό Μίνσκ θα ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα.
Ο Μανώλης Ρουμελιώτης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του, αλλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τις πρώτες ιώσεις της χρονιάς. Η Ένωση θα θέλει να... συνέλθει αγωνιστικά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Α1 γυναικών (νίκη με 3-2 κόντρα πορφύρα, ήττα με 3-2 απο τον ΟΠΕΡ) και μια καλή εμφάνιση θα ανυψώσει το ηθικό της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό.

«Η συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό ματς είναι μια γιορτή για κάθε ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και παρόλο που έχουμε κάποια προβλήματα με ιώσεις πιστεύω ότι θα μπορούν όλα τα κορίτσια να βοηθήσουν στο αυριανό παιχνίδι», δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.