1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2014 11:20

Γιάννης Καλμαζίδης: «Οι Εθνικές ομάδες πρέπει να αγωνίζονται στην επαρχία» (video)

Ο Γιάννης Καλμαζίδης βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ Ευόσμου μαζί με την οικογένειά του και παρακολούθησε την προσπάθεια της Εθνικής ανδρών απέναντι στο Μαυροβούνιο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο volleynews.gr και μας είπε την άποψη του για την ήττα στις λεπτομέρειες από του Μαυροβούνιους και τόνισε πως μπορούν οι παίχτες του Σωτήρη Δρίκου να πάρουν την νίκη στην Μπούντβα, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Νεανίδων.

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, υπό δύσκολες συνθήκες, πολύ ζέστη. Τα παιδιά που παίζανε τραβήξανε πολύ μεγάλο ζόρι, από θερμοκρασία και από κούραση. Είναι μία διαδικασία που περισσότερο από 2 μήνες που βρίσκονται σε αυτή την διοργάνωση και είναι πολύ δύσκολη. Όπως είδαμε και με την Σλοβενία τον προηγούμενο γύρο, όλα γίνονται. Αθλητισμός είναι και μπορούμε να πάμε στο Μαυροβούνιο και να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε».

-Πόσα χρόνια είχατε να δείτε γεμάτο γήπεδο σε αγώνα της Εθνικής;

«Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ειδικά όταν παίζουμε στην Θεσσαλονίκη. Έχει δείξει η πόλη ότι αγαπάει το βόλεϊ και πάντα έρχεται στην Εθνική. Είναι πολύ ευχάριστο και νομίζω ότι πρέπει στην επαρχία να παίζουν όλες οι Εθνικές γιατί έχουμε δει ότι γεμίζουν τα γήπεδα, υπάρχει αγάπη και ο κόσμος έχει δείξει ότι θέλει να βλέπει την Εθνική ομάδα».

-Ολοκληρώσατε τις υποχρεώσεις σας με την Εθνική Γυναικών, έχετε τώρα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων και στην συνέχεια ξεκινάτε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.
«Έχουμε λίγες μέρες διακοπές και μετά έχουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, που είναι μία μεγάλη επιτυχία, η φουρνιά που πέρυσι αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κορασίδων και στην συνέχεια προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.