1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2024 20:52

Νεόφυτος για άνοδο Φλοίσβου: «Είναι η 5η άνοδος στην καριέρα μου, η πιο δύσκολη και η πιο γλυκιά»

Ο προπονητής του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου Νίκος Νεόφυτος αναφέρθηκε στην παρθενική άνοδο της ομάδας του στη Volley League καθώς μετά την 15η νίκη εξασφάλισε τον τίτλο στη Pre League και την πανηγυρική άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία:

 «Είναι η 5η άνοδος στην καριέρα μου για ομάδα της Α2 ή της Pre League που ανεβαίνει στην επαγγελματική κατηγορία. Δύο φορές με την ΑΕΚ, μία με τη Λαμία και μία με τον Φοίνικα. Σίγουρα είναι η πιο δύσκολη καθώς το εφετινό πρωτάθλημα της Pre League ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και κάποια ντέρμπι ήταν επιπέδου Volley League. Ευχαριστώ τους παίκτες που με ανέχτηκαν και που μαζί κάναμε αυτό το ωραίο ταξίδι. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Δημήτρη Αγγελόπουλο για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την ομάδα, τον διευθυντή της ομάδας Αλέξη Αναγνωστόπουλο, τον Νίκο Παππά, τον συνεργάτη μου Γιώργο Κάπελα και όλους τους συνεργάτες μου στο σταφ. Εχουμε ένα τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ. Θα κάτσουμε λίγες ημέρες και μετά θα παρθούν οι αποφάσεις για τη νέα σεζόν».

 



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.