1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2024 20:05

Πήρε εξιτήριο ο Ούμπερτ Ενό, στο πλευρό του πρώην βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού

Οι αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά την αδιαθεσία που ένιωσε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για το CEV Cup, δεν έδειξαν τίποτα καθώς η αδιαθεσία οφείλεται προφανώς στην κούραση.


Μετά από παραμονή μιας ημέρας στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγο του και πρώην βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού (η Aλκέτα Ντότσι Ενό) θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής 14/1 για τη Γαλλία και εκτός απροόπτου θα δώσει το παρών στον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου (21:00). Η Aλκέτα Ντότσι αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό και ο 18χρονος γιος τους είναι διεθνής ακραίος της Ναντ και αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Εθνική Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Κ19. 

Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του και του εύχεται «καλή συνέχεια και καλή αντάμωση στη ρεβάνς».

Να σημειωθεί πως την Κυριακή 15/1 θα αναχωρήσει για τη Γαλλία και η αποστολή του Μίλωνα εκμεταλλευόμενη το ρεπό στη Volley League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.