1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2024 21:48

Δύο βόμβες στον Ηλυσιακό: Nέο πάντσερ, παρέα με την Ολινγκά (vid)

Μετά την Βανέσσα Αγκμπορτάμπι, ο Ηλυσιακός ψώνισε πάλι από την Εθνική Γερμανίας.

Στο ρόστερ του Κωστακόπουλου, θα μπε η ιδιαγώνια Ρίκα Μάασε (1.86, 24) που έπαιξε σε Μίνστερ, Πότσδαμ, Δρέσδη. Η Γερμανίδα  κατέκτησε  το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ακόμη μια μεταγραφή στο πάνω ράφι για τον Ηλυσιακό που έχει ως στόχο την πεντάδα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Γερμανίδα που πήρε τις καλύτερες συστάσεις από την Αγκμπορτάμπι (μαζί στη φωτό) δήλωσε ενθουσιασμένη που θα παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον Ηλυσιακό.

Ο Ηλυσιακός όμως δεν σταματάει εδω κι αφού έχει ξένη με κριτήρια θα αποκτήσει και την Γαλλίδα διεθνή κεντρική Λεάντρα Ολινγκά.

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1997 έχει ύψος 1.85 και είναι διεθνής. Έπαιξε στην Αβενίρ, την Ερβέ και τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Μιλούζ. Η Ολινγκά αναδείχθηκε μαζί με την Φαριόλ του Ολυμπιακού καλύτερη κεντρική μπλοκέρ του γαλλικού πρωταθλήματος την περασμένη περίοδο. Μέλος της εθνικής Γαλλία το 2022 που κατέκτησε το Γκόλντεν Λιγκ. Έπαιξε μάλιστα τον πρώτο γύρο στην Λαμία και μετακομίζει στα Ιλίσια.

Mε την απόκτηση της σπουδαίας Ολινγκά, ο Ηλυσιακός θα παραχωρήσει μια από τις Μποκή, Καλή και είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για ελληνίδες κεντρικές στην Volley League και στην Pre League.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.