1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2024 22:37

Mάασε στον Ηλυσιακό, Καλντερόν στην Ρωσία

Ο Ηλυσιακός απέκτησε την Σία Τοτσίδου, ενώ πήρε και ξένη με κριτήρια, αλλά θα παίξει με 3 ξένες, γιατί με την  Γερμανίδα διαγώνια Ρίκα Μάασε (1.86, 24) που έπαιξε σε Μίνστερ, Πότσδαμ, Δρέσδη έκλεισε το ρόστερ του. Η Γερμανίδα  κατέκτησε  το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι η ομάδα του Κωστακόπουλου θα έχει ελληνική τριπλέτα ακραίων με τις Μπακοδήμου, Τοτσίδου, Μπρουκς και την Φερενίκη Ζιώγα θα αντικαταστήσει η Γερμανιδα διαγώνια.

Στην ΑΕΚ απαλλάχθηκαν από την Καλντερόν, αφού η Κουβανή πήγε στην Ρωσία να φέρει τα παιδιά της στην Ελλάδα (έχουν Ρώσο πατέρα), άργησε να επιστρέψει και την ειδοποίησαν να μείνει εκεί. Σύμφωνα με την ΑΕΚ το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η ΑΕΚ στοχεύσει σε σπουδαία ξένη ακραία, με την Σολέ να είναι εναλλακτική λύση, αλλά όπως ξαναγράψαμε έρχεται τσουνάμι από την  FIVB,  αφού παίκτριες που έφυγαν πέρυσι και πιο παλιά, αλλά και φέτος δεν έχουν πληρωθεί.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.