1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2016 14:21

Παναθηναϊκός για Λαδουκάκη: «Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει, ότι ανέλαβε την θέση, στις πιο δύσκολες στιγμές»

Με ανακοινωσή του, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον πρόεδρο Μανώλη Λαδουκάκη που παραιτήθηκε μετά από 3 χρόνια προσφοράς.


Η ανακοίνωση

Ο έως χθες Πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Μανώλης Λαδουκάκης, μετά από 3 χρόνια Παναθηναϊκού αγώνα και προσπάθειας από αυτή τη θέση, αποφάσισε να παραδώσει τη σκυτάλη. Είναι ένα ιστορικό μέλος του Συλλόγου, με καθοριστική συμβολή στην προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε, χρόνο με το χρόνο, για να ξαναγυρίσει το ένδοξο αυτό τμήμα στη θέση όπου ανήκει. Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχάσει ότι στις πιο δύσκολες στιγμές, δέχτηκε να αναλάβει μια τόσο κρίσιμη θέση. Αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου, αλλά όχι φυσικά από τον καθημερινό αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Η ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως προβλέπει το καταστατικό, το Δ.Σ. του Α.Ο. θα τον προτείνει για την ανάληψη της θέσης και η Γενική Συνέλευση αναμένεται να δώσει την έγκρισή της.


Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια ευχαριστούν θερμά τον Κύριο Μανώλη Λαδουκάκη! Θα είμαστε και φέτος όλοι μαζί στο γήπεδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.