1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2014 21:55

Πρόταση Άρη για μπαράζ: «Να περισώσουμε την αξιοπρέπεια του πρωταθλήματος»

Πρόταση για μπαράζ κάνει ο Άρης προκειμένου να βρεθεί λύση έστω και... μετά την τελευταία στιγμή, στην υπόθεση με την αντικατάσταση των Βριλησσίων στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών χωρίς να έχει πολλές πιθανότητες μετά την επικύρωση της απόφασης από το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ. 
Ο έφορος και μάνατζερ της γυναικείας ομάδας του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, σχολίασε σχετικά στο Pressaris. «Εμείς σαν Άρης και επειδή έχουμε μάθει – ως ένας από τους μεγαλύτερος συλλόγους της Ελλάδας – να κερδίζουμε ή να χάνουμε μέσα στο γήπεδο, αν και ήμασταν οι καλύτεροι δεύτεροι με διαφορά απ΄ όλη την περσινή Α2, έστω και την ύστατη προτείνουμε τόσο στον ΖΑΟΝ όσο και στη Θέτιδα Βούλας, να πάμε σε μπαράζ και η καλύτερη ομάδα ν΄ ανέβει μέσα στο γήπεδο. Θα δοθεί έτσι μία ευκαιρία τόσο στις καλύτερες δεύτερες ομάδες της περσινής χρονιάς ν΄ αγωνιστούν στην Α1 όσο και στην ΕΟΠΕ, έστω και στο τέλος, να περισώσει την αξιοπρέπεια του πρωταθλήματος».


Αναφερόμενος στην απόφαση για 11 ομάδες στην Α1 τόνισε: «Πρόκειται για μία πολύ αρνητική απόφαση και δυσφήμιση του αθλήματος όσον αφορά το γυναικείο βόλεϊ, το να διεξαχθεί, δηλαδή, ένα πρωτάθλημα με 11 ομάδες, αλλά η ΕΟΠΕ πήρε την πιο βολική γι΄ αυτήν απόφαση, ώστε μην τυχόν ‘κυνηγηθεί’ νομικά από τα σωματεία. Εξάλλου, όποια ομάδα και ν΄ ανέβαινε, κάποια άλλη ενδεχομένως θα προσέφευγε στο ΑΣΕΑΔ και αυτό θα προκαλούσε αναστάτωση σε όλες τις κατηγορίες», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Το λάθος ξεκίνησε από την προκήρυξη του 2011, ωστόσο, επειδή ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε προκύψει ανάλογο θέμα, τώρα φάνηκε το κενό που υπάρχει σε αυτόν. Είναι πραγματικά λυπηρό και δυσάρεστο κάθε εβδομάδα μία ομάδα να έχει ρεπό, την στιγμή που μετά από χρόνια η ελληνική Α1 γυναικών θα βρίσκεται στα σπίτια όλων των Ελλήνων, χάρη στη συνεργασία της με τη ΝΕΡΙΤ».

Επίσης, ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε στις κινήσεις του Άρη από εδώ και στο εξής, προτείνοντας τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ ανάμεσα στους δευτεραθλητές: «Εμείς σαν Άρης και επειδή έχουμε μάθει – ως ένας από τους μεγαλύτερος συλλόγους της Ελλάδας – να κερδίζουμε ή να χάνουμε μέσα στο γήπεδο, αν και ήμασταν οι καλύτεροι δεύτεροι με διαφορά απ΄ όλη την περσινή Α2, έστω και την ύστατη προτείνουμε τόσο στον ΖΑΟΝ όσο και στη Θέτιδα Βούλας, να πάμε σε μπαράζ και η καλύτερη ομάδα ν΄ ανέβει μέσα στο γήπεδο», για να καταλήξει:

1 σχόλιο

  • Comment Link Θ7 Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 06:00 posted by Θ7

    Αν τα Μπαράζ είναι λύση πρέπει νά συμετέχει καί η ομάδα πού πέφτει ,τί ΄σε κάνει νά πιστεύεις ότι οι δεύτερες τής Α2 είναι καλύτερες αγωνιστικά καί οικονομικά απο τήν τελευταία τής Α1 όποια και αν είναι αυτή ? Διαφορετικά ότι λέει ο κανονισμός.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΗΣ Α1 δέν μπορεί να είναι ανοιχτό καφενείο.-

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.