1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2014 14:57

Από τον πρωινό καύσωνα στην βροχή του μεσημεριού

Μπορεί η μέρα να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στην Βάρη, ωστόσο ο καιρός... χάλασε ήδη 2 φορές τους αγώνες. Λίγο μετά την 13.00 τα γκρίζα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους και λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να... ρίχνει παπάδες.
Η αναμέτρηση της Δηλαβέρη/Τέζα με τις Βλάχου/Κοτέογλου που βρισκόταν στο 2ο σετ διακόπηκε αναγκαστικά, όπως και το παιχνίδι των Κωστακόπουλου/Μονιάκη με τους Μαυράκη/Σοφοκλέους… 

Για αρκετά λεπτά η βροχή έπεφτε με το…. τσουβάλι αναγκάζοντας τους πάντες να βρούνε θέση κάτω από στέγαστρα και ομπρέλες προκειμένου να προστατευθούν από το ξέσπασμα του καιρού. 

Παρά την προσωρινή διακοπή των αγώνων ο Παναγιώτης Μαυράκης έδειξε έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα του δηλώνοντας ενθουσιασμένος.. 

«Έχω αντιμετωπίσει ανάλογες συνθήκες σε αγώνες στα Αστέρια Γλυφάδας και στο Πόρτο Χέλι πριν 3-4 χρόνια. Ωστόσο πρώτη φορά στην καριέρα μου συμβαίνει να διακοπεί προσωρινά παιχνίδι» και με γέλιο συμπλήρωσε «Μου αρέσει να παίζω με τέτοιες καιρικές συνθήκες… Από τον ήλιο, καλύτερα η βροχή! Η διοργάνωση είναι ωραία και κάτι τέτοια απρόοπτα μας δίνουν την ευκαιρία σε όλους εμάς που αγαπάμε το άθλημα να κάνουμε τα πάντα για να τα προσπεράσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε μαζί».

Ωστόσο έπειτα από περίπου 20 λεπτά, όταν το μπουρίνι σταμάτησε και ο ήλιος ξαναπήρε την θέση του, οι διοργανωτές και οι διαιτητές άναψαν το «πράσινο» φως προκειμένου να συνεχιστούν κανονικά τα παιχνίδια… 

Αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς νέο μπουρίνι έριξε εκ νέου κατακλυσμό με τους διαιτητές να σταματάνε εκ νέου τα παιχνίδια και να είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν… 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.