1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2014 19:17

H Mαριώτα Αγγελοπούλου στον Ηρακλή Κηφισιάς

Την απόκτηση της Μαριώτας Αγγελοπούλου, (31/01/1992) για την θέση του λίμπερο ανακοίνωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η 22χρονη κύπρια αθλήτρια που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας από τη νέα σεζόν.
Η Αγγελοπούλου με συμπαίκτρια την Μανωλίνα Κωνσταντίνου έχουν διακρίσεις στο μπιτς βόλεϊ και αποτελούν την Εθνική Κύπρου, ενώ επί Γιάννη Νικολάκη είχε κληθεί και στην Εθνική Κορασίδων.

12 σχόλια

  • Comment Link VOLLEY FANS Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 19:14 posted by VOLLEY FANS

    gpp εδώ έχουνε καλέσει Έθνική γυναικών την Γενιτσαρίδου ,η οποία έχει αγωνιστεί ενα φεγγάρι Α2,και από πέρυσι είναι Αμερική,την Λαμπρούση που έχει παίξει με το ζόρι ένα δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό όλη την φετεινή σεζόν.Ποιά αξιολόγηση και ποιά κριτήρια;Ελλαδιστάν here

  • Comment Link Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι! Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 17:58 posted by Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!

    @gpp
    Ανεξάρτητα από τη Μαριώτα, πιστεύεις δλδ ότι στις κορασίδες, αλλά και στις άλλες ηλικιακές κατηγορίες καλούν τις καλύτερες?!? Πολύ αστεία -για να μην πω τπτ άλλο- η τοποθέτησή σου..

  • Comment Link gstar Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 16:22 posted by gstar

    gpp πρόσεχε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου γιατι δεν υπαρχει αντιδοτο και θα χάσουμε την αντικειμενική σου άποψη!!!

  • Comment Link gpp Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 07:53 posted by gpp

    Παιδια λιγο μετρο δεν ειναι κακο.Τωρα ανακαλυφθηκε η Μαριωτα;Απο μικρη ηταν μια μετρια αθλητρια γι'αυτο και κληθηκε μια φορα στις κορασιδες και δεν ξανακληθηκε.Μακαρι να βγη κατι καλο στον Ηρακλη γιατι το λιμπερακι που χτυπαγε και τελικα δεν το πηρε, ηταν πολυ καλο.Τωρα αν τα μανεκεν ητανε σαν την Αγγελοπουλου ,το επαγγελμα θα ειχε καταργηθη.

  • Comment Link νότος Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 22:52 posted by νότος

    φίλε μου καπελαλια-fun καλομελέτα και έρχετε και δεν θα είναι η πρωτη φορά. Φορτώστε μεταγραφές όσο προλαβαίνετε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.