1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2014 22:59

Νικολάκης: «Το τέλος μίας εκπληκτικής χρονιάς» (video)

Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Γιάννης Νικολάκης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες του, χαρακτηρίζοντας τες «στρατιωτίνες», ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον βοηθό του Σπύρο Σαραντίτη.

«Είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό, γιατί όσοι γνωρίζουν από πρωταθλητισμό, το να κατακτήσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το νταμπλ, σημαίνει πάρα πολλά και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια κυρίως στην διοίκηση του Ολυμπιακού γιατί έχει κάνει μία σπουδαία δουλειά τα τελευταία χρόνια, στον κόσμο που τον ευχαριστώ από καρδιάς. Νομίζω ότι τέτοιο κόσμο είχαμε χρόνια να δούμε στο Ρέντη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες που πραγματικά ήταν στρατιωτίνες όλη την χρονιά, δουλέψανε με σεμνότητα, με πάθος, με όρεξη. Κλάψανε, γελάσανε, στεναχωρηθήκανε, τραυματίστηκαν αλλά το τελείωμα ήταν εκπληκτικό. Ένα μήνα πριν το Κύπελλο, τώρα το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Γιάννης Νικολάκης για να ευχαριστήσει στην συνέχεια τους συνεργάτες του «θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, ειδικά τον Σπύρο Σαραντίτη ο οποίος φέτος με βοήθησε πολύ, ήμασταν ένα καινούργιο δίδυμο. Νομίζω του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί και εκείνος με την δική του πινελιά βοήθησε στο να φτάσει ο Ολυμπιακός ψηλά»

 

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Είχα αφιερώσει το Κύπελλο στην γυναίκα μου, στην κόρη μου και στην μητέρα μου. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον κόσμο, την διοίκηση και τις αθλήτριες του Ολυμπιακού γιατί αυτό το τρίπτυχο μου έδωσαν την δύναμη να μείνει αυτό το τρόπαιο στον Ολυμπιακό».

 

Αυτό ήταν το 6ο πρωτάθλημα που κατακτάει ο Γιάννης Νικολάκης, με 4 διαφορετικές ομάδες και το 1ο με τον Ολυμπιακό «Σημασία έχει να παραμένεις σεμνός, οι τίτλοι είναι καταξίωση. Αυτό που έχει σημασία είναι πως όλες οι αθλήτριες που εργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια ήταν καταπληκτικές και τις ευχαριστώ. Ο κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός, τώρα ζούμε τις χαρές του Ολυμπιακού και απο κει και πέρα με υπομονή και ενέργεια να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.