1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
27-04-2014 21:27

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Παναχαϊκή, που αποχαιρετά τη Volleyleague

Πικρή αποδείχτηκε η σημερινή μέρα για την Παναχαϊκή, που παρά τη νίκη της με 3-1 επί του Αιγινίου, δεν κατάφερε να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής, καθώς η νίκη του Άρη την «πέταξε» στην Α2.

Πλέον, οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ είναι άνευ σημασίας, καθώς ακόμα και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία των ΠΑΟ και Παναχαϊκής, οι «πράσινοι» είναι εκείνοι που υπερτερούν.

6η Αγωνιστική Play Out
Πέμπτη 1/5/2014 Αιγινίου 20:00: Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός
Πεμπτη 1/5/2014 Παναχαϊκής 20:00: Παναχαϊκή - Άρης

VOLLEYLEAGUE OΠΑΠ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Θ. Ομάδα Αγ. Β. Σετ Ν Η
1. Α.Σ.Άρης 5 32 (46-63) 3 2
2. Παναθηναϊκός 5 31 (42-58) 3 2
3. Παναχαϊκή 5 28 (43-65) 4 1
4. Νίκη Αιγινίου 5 18 (32-67) 0 5

9 σχόλια

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 13:02 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Η γνώμη μου είναι ότι εμείς οι φίλοι του βολλευ είμαστε πολύ λίγοι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Πέρα από αυτό θα ήθελα να επισημάνω μερικά πραγματάκια.
    1. Τα παιδιά από την Πάτρα είχανε καταφέρει να φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα. Σε αυτό συνετέλεσε και το σε κάποιες περιπτώσεις υπέρμετρο πάθος τους.
    2. Το παιχνίδι Άρης - Παναθηναικός ήταν κάτι σαν φιλικό (το λιγότερο που μπορώ να πω). Το παιχνίδι δεν το είδα αλλά οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε λίγο τα στατιστικά της υποδοχής. Κάποιοι παίκτες (ακόμα και ο Γκάλιτς!!!) περάσαν το 90% κάτι που εκτός αν έγινε κάποιο θαύμα δείχνει ότι οι ομάδες μάλλον δεν κάνανε σοβαρό σερβίς και ότι καμία τους (ούτε ο Άρης) δεν είχε άγχος για τον αγώνα.
    3. Χάρηκα πολύ που ο Παναθηναικός σώθηκε γιατί το άξιζε μια και στο τέλος ανήκε στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Επίσης του αναγνωρίζω το δικαίωμα, αφού σώθηκε να μη χτυπήσει το παιχνίδι με τον ΄Αρη, είτε για λόγους κούρασης είτε για οποινδήποτε άλλο θεμιτό λόγο(κάτι τέτοιο βλέπουμε να συμβαίνει ακόμα και στο Champions League στο ποδόσφαιρο όπου κρίνονται τεράστια budgets).
    4. Μένιο, Νίκο και τα άλλα παιδιά από την Πάτρα. Η ποιότητα σας σαν παίκτες και η ιστορία σας επιβάλλει, χωρίς ποτέ να καταλήξετε "κότες", να δίνετε το καλό παράδειγμα στα παιδιά που σας βλέπουνε.

  • Comment Link saints7 Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 12:34 posted by saints7

    δεν νομιζω να φταιει τπτ η παναχαικη και ο κοσμος της για τις γελιοτητες που εκαναν σχεδον σε ολα τα γηπεδα της ελλαδος οι αδερφοι κατσαμπα.ελπιζω να παρουν το προπονητη και φυγουν ολοι μαζι.

  • Comment Link Ιωάννης Παππάς Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 11:36 posted by Ιωάννης Παππάς

    @Aris o Pa: Η κατάντια αγαπητέ φίλε συνθέτεται και μέσα από τη στρεβλή και αντιαθλητική συμπεριφορά των αθληταράδων που υποστηρίζεις. Δεν φταίει ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο Άρης, ούτε το Αιγίνιο για την πορεία της Παναχαϊκής. Απλά αυτό που δείχνουνε τα σχόλια και προφανώς δε θέλετε να αποδεχθείτε είναι ότι για ορισμένα πράγματα "δεν φταίει το τοπίο (ο χώρος της πετοσφαίρισης στην Ελλάδα), αλλά ο φακός (ο προβληματικός τρόπος με τον οποίο το βλέπουνε οι Ρούμιες και ο ανόητος τρόπος που πορεύονται στον αθλητισμό)". Παράδειγμα: στην ουσία δε θα είχε κανείς λόγο να μη σεβαστεί τον Νίκο Ρουμελιώτη που αγωνίστηκε τόσες φορές με το εθνόσημο. Ωστόσο, τα κατάφερε να ευτελίσει ο ίδιος την εικόνα του (μαζί με τους άλλους Ρουμ.). 30φεύγα όλοι τους και συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα 11χρονα. Επιτέλους, move on, ξεκολλήστε, ωριμάστε! Επόμενο άλλοι να τους έχουνε βαρεθεί κι άλλοι να γελάνε μαζί τους. Οπότε για το "Τις πταίει;", το οποίο είχε αναλύσει μέσα από άρθρο του και ο Χαρ.Τρικούπης (το θυμάμαι λόγω ηλικίας..), σε σχέση με τη χώρα, το έθνος, τους ανθρώπους, θα σας έλεγα να ακούσετε του φιλάθλους της πετοσφαίρισης ανά τη χώρα που σας φωνάζουνε έμμεσα "wake up and smell the coffee..", καθώς, δυό πράγματα μπορείτε να τα διορθώσετε κι εσείς οι ίδιοι, πρωτίστως για την αξιοπρέπεια σας και δευτερευόντως για το άθλημα.

  • Comment Link ΚΑΡΤΕΛ Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 10:52 posted by ΚΑΡΤΕΛ

    Γιά σιγά ρέ @Aris o pa. Τί θές νά μάς πείς δηλαδή ;. Ότι όλες οί ομάδες τά έκαναν πλακάκια γιά νά πέσει ή Παναχαϊκή ;. Δέν καταλαβαίνεις πώς μέ τά όσα γράφεις είσαι προσβλητικός γιά ΟΛΕΣ τίς ομάδες τής Α1 ;. Aλήθεια πές μας εσύ πού τά ξέρεις καλά,εκτός τού Εθνικού, τού Φοίνικα, τής Κηφισιάς, τής Λαμίας, τού Παμβοχαϊκού, τής ΑΕΚ, ποιοί άλλοι σύλλογοι ήταν στό καρτέλ εναντίον σας ;..
    Ψαχτείτε λίγο εκεί στήν Πάτρα γιατί έτσι όπως τό πάτε σάς βλέπω "χλωμούς" καί γιά τήν Α2 ακόμη. Άντε μπράβο.

  • Comment Link Aris o Pa Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 05:26 posted by Aris o Pa

    λυπαμε για όλους εσάς που έχετε γραξει όλα αυτά τα απαίσια σχόλια. Πραγματικά δείχνουν ζήλια φτονο και μικροπρέπεια αλλά μετά σου λέει ελληνικός αθλητισμός.Που είναι ? Με τέτοιους φιλάθλους κ με τέτοια σχόλια. Αυτή είναι Η κατάντια του Έλληνα κ σίγουρα θάρθουν χειρότερα. Λυπαμε αλλά έτσι έχετε μάθει κ γιαυτό σαν χώρα πάμε από το κακό στο χειρότερο κ πραγματικά θα γυρίσουμε πόλη πίσω. Λυπαμε για την κατάντια σας. Ομάδες σαν την Παναχαϊκή θα γυρίσουν στην Α1 το θέλετε Η δεν το θέλετε. Απλά να παρακαλετε να αλαξουν τα πράγματα στην κατρακιλα της χώρας γιατί όχι δεν θα υπάρχουν αλλά ούτε ομάδες αφού δεν υα υπάρχουν λεφτά.
    Έτσι και αλλιώς όπως πουλημένοι είναι οι πολιτικοί έτσι πουλημένο ήταν το πρωτάθλημα. Σας πειράζει όταν λέμε ότι ήταν πουλημένο όλο το κατεστημένο από ομοσπονδία, διαιτησία,παράγοντες όλα.
    Δεν αξίζει να ασχολείσαι. Ήταν όλο πουλημένο. Ας προσέχε Η Παναχαϊκή κ ας μην είχε χάσει την τελευταία αγωνιστική από την αδιάφορη ΑΕΚ κ πιο πολύ ας μην είχε χάσει βαθμό στο Αιγίνιο κ τότε να σου πω αν κουνιότανε ο Άρης ο Πανθηναϊκός κ όλοι εσείς που γράφετε όλα αυτά προηγούμενος. Λυπαμε μόνο τιν κατάντια του Παναθηναϊκού μα να θυματε ότι ο τροχός γυρίζει κ ξεχάσε αυτά που αυτός κάποτε ελλεγε για κασάνδρες.
    Λυπαμε για τον Παναθηναϊκό λυπαμε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.