1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2014 12:18

Εδοξάσθη κρυπτόμενος...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Τελικά όπως είπε άνθρωπος του βόλει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος "θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος" αναφορικά με τους χαμηλούς τόνους που κρατάει για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Και συμπλήρωσε με τα λόγια του αείμνηστου Γεωργίου Παπανδρέου " Μόνο ο Γρίβας εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος"

Και ο Άκης Φλαούνας κρύφθηκε πίσω από το δάκτυλο του, αλλά οι δυο προπονητές ξεμπροστιάστηκαν από τους παίκτες τους Τερζή και Μαντέκα που δήλωσαν ευθαρσώς ότι ήρθαν στην Αλεξανδρούπολη για το τρόπαιο

Στη Σύρο πάντως έχουν διαφορετική άποψη , αφού όλοι πιστεύουν ότι ήρθε ο καιρός να πάρει ο Φοίνικας ένα τίτλο, το κύπελλο ή το πρωτάθλημα, αλλά καλό είναι και το Λιγκ Καπ, το οποίο κατέκτησε και πρόπερσι.

Το πρόσωπο της διοργάνωσης είναι ο αστυνομικός διευθυντής κ. Τσουκνάδης που απαίτησε αρχικά να μείνουν κενές   300 θέσεις σε γήπεδο χωρητικότητας 700 θέσεων και με τα πολλά τις μείωσε σε 180.

Κι όλα αυτά για να μη προκληθούν επεισόδια στον αγώνα Εθνικός-ΑΕΚ, λόγω της παρουσίας οπαδών της δεύτερης, όταν στα ματς του πρωταθλήματος με την ίδια ομάδα, αλλά και με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη συνυπήρξαν φίλαθλοι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στην αντεπίθεση αναμένεται να περάσουν οι διαιτητές, σε θέση άμυνας απέναντι σε προπονητές που δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς και με τις άστοχες διαμαρτυρίες τους ξεσηκώνουν τον κόσμο και δημιουργούν εντυπώσεις.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να διαμαρτυρηθούν με τον τρόπο τους και για τη στάση συγκεκριμένων παραγόντων, ενώ έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους γνώστες του αθλήματος.

'Οπως μας έλεγαν , δεν επιτρέπεται προπονητής να ζητάει διπλή μπαλιά στο πρώτο χτύπημα της μπάλας, ή να ζητάει παράβαση όταν ένας παίκτης περνάει τα χέρια και το σώμα του από την κεντρική διαχωριστική γραμμή, παρότι είναι λάθος, μόνο αν περάσουν τα πόδια του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.