1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-01-2014 14:58

Ο Ντάμποβιτς στον Άρη

Την απόκτηση του Σίμο Ντάμποβιτς ανακοίνωσε ο Άρης τη δεύτερη μέρα του 2014. Ο Μαυροβούνιος πασαδόρος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα. Έτσι στον Άρη δημιουργείται ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην πάσα, με τον Ντάμποβιτς να πλαισιώνει τον Χαριτωνίδη. Ο Ντάμποβιτς πέρσι είχε αναδειχθεί κορυφαίος πασαδόρος του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Από το δικέφαλο αποχώρησε πριν μερικές ημέρες για να πάρει μεταγραφή στον Άρη.

Η ανακοίνωση
Ο Α.Σ. Άρης– Τ.Α.Π.  ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον  κορυφαίο πασαδόρο της περσινής χρονιάς, Σίμο Ντάμποβιτς. Ο Μαυροβούνιος βολεϊμπολίστας αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη. Με τη συμφωνία Ντάμποβιτς – Άρη οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν έναν σπουδαίο δίδυμο στη θέση του πασαδόρου, καθώς με το Γιάννη Χαριτωνίδη αναμένεται ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον στη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είναι ο παίκτης που με την αγωνιστική συμπεριφορά του,  οδήγησε τον Άρης στην αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.