1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-01-2014 21:54

Με αισιοδοξία για την πρόκριση «πετάει» για Σλοβακία η Εθνική ανδρών

Αεροπορικώς για την Βουδαπέστη και από εκεί οδικώς για το Πόπραντ της Σλοβακίας θα ταξιδέψει το μεσημέρι (12.25) της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2014 η αποστολή της Εθνικής ανδρών για να αγωνιστεί στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της. Μικροπρόβλημα με ίωση υπάρχει με τον Γιώργο Στεφάνου αλλά εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος μέχρι την Παρασκευή οπότε θα γίνει και ο πρώτος αγώνας του ομίλου με αντίπαλο την διοργανώτρια Σλοβακία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος έχει στη διάθεση του dvd με τους δύο αγώνες της Σλοβακίας κόντρα στην Τσεχία στα δύο φιλικά που έδωσαν οι δύο ομάδες και οι Σλοβάκοι νίκησαν δύο φορές με 3-0 σετ.

«Η Σλοβακία διαθέτει μία ώριμη και έμπειρη ομάδα. Έχει ψηλά κορμιά και πιέζει πολύ από το σερβίς. Έχεις πολλές λύσεις στην επίθεση. Από εδώ και πέρα χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση στο στόχο μας. Ίσως να είναι θετικό που παίζουμε με τους Σλοβάκους στην πρεμιέρα. Φαίνεται πως μας αξιολογούν ως την πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου και ελπίζω να τους διαψεύουμε», δήλωσε ο Σωτήρης Δρίκος.

 

Πολωνία 2014
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών
Μ΄Προκριματικός όμιλος
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014
18.30: Ελλάδα - Σλοβακία
21.30: Φινλανδία - Ουκρανία
Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014
18.30: Σλοβακία - Ουκρανία
21.30: Ελλάδα - Φινλανδία
Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014
18.30: Ουκρανία - Ελλάδα
21.30: Σλοβακία - Φινλανδία
 
 
 
ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΑΝΔΡΩΝ
Στον Ι όμιλο στην Οπάβα (Τσεχία) θα αγωνιστούν Κύπρος, Βουλγαρία, Τσεχία, Ολλανδία
Στον J όμιλο στη Νις (Σλοβενία) θα αγωνιστούν Σλοβενία, Πορτογαλία, Σερβία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας
Στον Κ όμιλο στο Λούντβινσμπουργκ (Γερμανία) θα αγωνιστούν Γερμανία, Κροατία, Εσθονία, Τουρκία
Στον L όμιλο στο Παρίσι (Γαλλία) θα αγωνιστούν Γαλλία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Ισπανία
Στον Μ όμιλο στο Πόπραντ (Σλοβακία) θα αγωνιστούν Σλοβακία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουκρανία
 
 
* Στον όμιλο του Πόπραντ 3-5 Ιανουαρίου 2014 αγωνίζονται Σλοβακία, Ελλάδα, Φινλανδία, Ουκρανία και η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνουν το 2014 στην Πολωνία. Επίσης θα προκριθεί η δεύτερη καλύτερη δεύτερη από τους 5 προκριματικούς ομίλους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.