1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2024 13:05

Θέτιδα για Μερτέκη, Πολυνοπούλου, Σπικς, ψάχνεται η Τάνη, μπάσιμο της ΑΕΚ, Αντωνακάκη στον ΠΑΟ, Ξηντάρα στον ΑΟ Θήρας

Η Θέτιδα ετοιμάζει την ομάδα της νέας περιόδου και στα πλάνα του Σκουλικάρη είναι οι Μερτέκη, Πολυνοπούλου.

Η Ευαγγελία Μερτέκη θα συνεχίσει στον Βούλα, ιδιαίτερα μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στα πλέι οφ, ενώ έγινε πρόταση και στην 29 χρονη κεντρική Ιωάννα Πολυνοπούλου (1.80) που ενδιαφέρει και την ΑΕΚ (κοιτάζει και την ακραία Μάρα Ράπτη (1.78, 28) που έπαιζε στον Απολλωνιο).

Η Πολυνοπούλου που φεύγει από τον ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση και από τον Παναθηναϊκό για να αποφασίσει σε ποιά ομάδα της Αττικής θα συνεχίσει την καριέρα της.

Στην Θέτιδα προτάθηκε η 20χρονη διεθνής  πασαδόρος Ευαγγελία Τάνη (1.82) που έμεινε χωρίς ομάδα μετά τις άστοχες επιλογές του μάνατζερ της. Ο Ολυμπιακός της πρότεινε να μείνει στον Ρέντη, αλλά προτίμησε το Μαρκόπουλο για να είναι βασική. Μετά την αποχώρηση των Νικολογιάννη, Τοντάι που πάνε στην Γαλλία,  της Αντωνακάκη που πάει στον Παναθηναϊκό και του Τζιανκρόσι που υπάγραψε στην ΑΕΚ προσπάθησε να παραμείνει στην ομάδα του Μιτσέλι. Ο Ολυμπιακός όμως μετά απο άκαρπες επαφές με την Θεσσαλονικιά πασαδόρο συμφώνησε με την Λάβδα.

Η Τάνη λοιπόν προτάθηκε στην Θέτιδα, αλλά η ομάδα της Βούλας έχει συμφωνήσει με την  30 χρονη αμερικάνα Μάργκαρετ Σπικς (1.80) που έπαιξε παλιά στους Μακεδόνες με προπονητή τον Μανώλη Σκουλικάρη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις γαλλικές Βιτρόλ, Σεν Ντι, στην γερμανική Έφουρτ και φέτος στην γαλλική Χαμαλιέρ.

Στον ΑΟ Θήρας έμεινε ο Ματέο Φρέσκι και η Στέλλα Χριστοδούλου, αποκτήθηκαν η λίμπερο Ξηντάρα, η αμερικανίδα ακραία Τζένη Μόουσερ, η κροάτισα διαγώνια  Αντρέα Μιχάλεβιτς και οι κεντρικές Παπαγεωργίου, Δημητριάδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.