1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2024 19:06

Ένα τετράγωνο γεμάτο βόλεϊ στην Νέα Σμύρνη!

Η Νέα Σμύρνη θα είναι του χρόνου η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ, αφού μετά τον Μίλωνα στην Volley League ανδρών και του Πανιωνίου στην  Volley League γυναικών, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες ο Μίλωνας στις γυναίκες και ο Πανιώνιος στους άνδρες.

Ο Μίλωνας στους άνδρες τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε με 3-2 νίκες από τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς των πλέι οφ και έχασε στο Κύπελλο στην Λάρισα 3-2 από την ίδια ομάδα στον τελικό. Ταυτόχρονα έφτασε στους "8" του Cev Cup.

H ομάδα γυναικών του Πανιωνίου προβιβάστηκε στην μεγάλη κατηγορία με ρεκόρ, αφού είναι η μοναδική σε πρωτάθλημα πανελλήνιας εμβέλειας (σε έναν όμιλο και όχι σε δύο Βορράς-Νότος) που τερμάτισε πρώτος χωρίς απώλεια βαθμού.

Από εκεί και πέρα η ομάδα γυναικών του Μίλωνα όπως όλα δείχνουν θα φτάσει στον τελικο ανόδου με μειονέκτημα έδρας απέναντι στις Αμαζόνες, ενώ η ομάδα ανδρών του Πανιωνίου έφτασε στον τελικό ανόδου με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον ΟΦΗ. Αν ο ΠΑΣΑΠ εξάλλου δεν είχε ...μουλαρώσει και είχε επικεφαλής στο ΔΣ παίκτες που βλέπουν μπροστά, ήδη θα είχαμε 12 ομάδες με την συμμετοχή του Πανιωνίου, του ΟΦΗ, της Καλαμάτας 80 και του Φλοίσβου Παλαιού Φαλαήρου. Τεσσάρων υγιών ομάδων που θα έδιναν άλλο ενδιαφέρον στο βόλεϊ ανδρών και θα άνοιγαν και 20 επιπλέον θέσεις εργασίας. Δυστυχώς όμως ο ΠΑΣΑΠ διοικείται από έναν πρόεδρο που δεν είναι καν επαγγελματίας και και ένα προπονητή. Έχουμε ξαναπεί ότι το ελληνικό βόλεϊ είναι στην λίστα των αρνητικών ρεκόρ Γκίνες, όπου οι υπάλληλοι αποφασίζουν  αντί των εργοδοτών με ευθύνη του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση που είναι άτολμος και δεν λύνει τον Γόρδιο Δεσμό (άκουσον, ακοσουν για να παρθεί μια απόφαση χρειάζεται ομοφωνία ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠμ κι αν δεν τα βρουν παίρνει την απόφαση ο αρμόδιος Υπουργός, που δηλώνει αναρμόδιος)/

Τέλος πάντων. Για να κλείσουμε το θέμα της Νέας Σμύρνης, να προσθέσουμε ότι στην Volley League  ανδρών θα παίξει και ο γειτονικός Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, που έχει προπονητή έναν βέρο Πανιώνιο τον Νίκο Νεόφυτο.

Ευχής έργο είναι να γίνουν αποκλειστικά γήπεδα Βόλεϊ το " Ανδρέας Βαρίκας" και το "Kροίσος Πέρσης" ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.